VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Ömür boyu mutluluklar!

7 Temmuz 2013

Bolu basını bekarlarını birer birer evlendirmeye başladı. Bülent Velioğlu’nun nişanı ve Bülent Çiftçi’nin düğününden sonra ...

Bolu basını bekarlarını birer birer evlendirmeye başladı. Bülent Velioğlu’nun nişanı ve Bülent Çiftçi’nin düğününden sonra şimdi de Yeni Trend Dergisi ile medyabolu’nun imtiyaz sahibi Kutay Yılmazdemir dünya evine girdi.

Gazetecilik zor meslektir. Gecesi, gündüzü olmaz. Mesai saati hiç belli değildir. Bu yüzden de gazeteciler evlenirken sadece defter imzalamaz. Eşlerle de anlaşma şarttır. Çünkü gazeteci eşi her zorluğa katlanmak zorundadır. Bu meslekte gece gündüz mefhumları gözetilemediği için hanımın işi zordur. Bu zorlukları aşan Bülent Velioğlu hemen nişanlanırken, duayenimiz Bülent Çiftçi ise evlendi. Ağabeyler düğmeye basınca gençler de harekete geçti. Bolu’da aylık olarak yayımlanan Yeni Trend Dergisi ve internet portalı medyabolu’nun imtiyaz sahibi Kutay Yılmazdemir de sonunda evlendi. Termal Otel’de düzenlenen törenle dünya evine giren Yılmazdemir’i akrabaları ve çalışma arkadaşları yalnız bırakmadı. Gizem Ekinci ile dünya evine giren Kutay Yılmazdemir’in nikahını da Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz kıydı. Çiftin evlilik cüzdanını gelin hanıma veren Yılmaz, 5’te çocuk istedi.

Nikahın ardından misafirler gelin ve damadı ortalarına alarak saatlerce eğlendi. Oyun havaları ve halaylar çeken çift, mutlu gününde sevenleriyle unutulmaz bir gün yaşadı. Bizler de Özgür Bolu Ailesi olarak Kutay ve Gizem Yılmazdemir çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.