VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Gerginlik sonrası birlik mesajı

5 Temmuz 2013

AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, AK Partili Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın milletvekilleri, ...

AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, AK Partili Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın milletvekilleri, il genel meclis başkanı ve kendisi hakkında yaptığı eleştirilere yanıt verdi. Sayın, “Zaman, kişisel meseleleri gündeme getirip bunlar üzerinden polemikler üretip kendi aramızda birlik, beraberliğe zarar verme zamanı değil” dedi.

Ömer Sayın yaptığı yazılı basın açıklamasında, “Birlik, beraberliğe zarar verme zamanı değil” dedi ve şunları söyledi: “Bölgemizde, ülkemizde ve dünyamızda çok önemli gelişmeler oluyor ve bunları hepimiz izliyoruz. Hakikaten bu gün her zamankinden daha fazla birliğe, beraberliğe ihtiyacımızın olduğu dönemleri yaşıyoruz. Bu günlerde böyle kişisel meseleleri gündeme getirip bunlar üzerinden polemikler üretip kendi aramızda birlik, beraberliğe zarar verme zamanı değil” dedi.

ÜSTÜ KAPALI GEÇTİ

Sayın, açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi; “Kişisel meselelerimizi arkamıza atıp, birlik ve beraberliğimizi güçlendirecek ortak paydaların üzerinde durmaya ihtiyacımız var. O nedenle, Mısır’da bir darbe olmuşken, ülkemiz son bir aydan beri çok basit bir mesele yüzünden sokaklarda çok ciddi bir kargaşaya çıkarılmasına birileri tarafından gayret edilmişken, ben böyle kişisel meseleleri konuşmak istemiyorum. Yapılacak böyle konuşmalarında hem partimize, hem bizlere zarar vereceğini düşünüyorum. Onun içinde değerlendirmeye tabi tutmuyorum.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.