VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Yaza merhaba şöleni

5 Temmuz 2013

Bolu Belediyesi tarafından 75 dönümlük arazi üzerine kurulan Karaçayır Parkı, 'Yaza Merhaba' şöleniyle 7 Temmuz ...

Bolu Belediyesi tarafından 75 dönümlük arazi üzerine kurulan Karaçayır Parkı, 'Yaza Merhaba' şöleniyle 7 Temmuz Pazar günü 18.30'da başlayacak etkinliklerle açılıyor. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Bolulu vatandaşlarım her şeyin en güzeline layıktır. Onlara böylesine güzel bir mekânı hizmete açmaktan dolayı gururluyuz. Tüm vatandaşlarımı Karaçayır Parkı açılışına davet ediyorum” dedi.

Bolu Belediyesi hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek 75 dönümlük arazi üzerine kurulan Karaçayır Parkı'nı 7 Temmuz Pazar günü 18.30'da 'Yaza Merhaba' şöleniyle açıyor. Yıllardır kötü görüntüsüyle adeta sarhoşların uğrak mekânı haline gelen park, şimdi ise ailelerin hoş vakit geçirebileceği bir mekân oldu. Oturma alanları, spor aletleri, yürüyüş parkurları, süs havuzları, oyun parkı, köprüler ve daha birçok güzelliği içinde barındıran Karaçayır Parkı, artık akşam saatlerinde Boluluların gözde mekânı olmaya başladı. Başkan Yılmaz, tüm vatandaşları 7 Temmuz Pazar günü 18.30'da Karaçayır Parkı'nı 'Yaza Merhaba' şölenine davet ettiğini söyleyerek, “Bolulu vatandaşlarım her şeyin en güzeline layıktır. Biz tüm çalışmalarımızı ve projelerimizi Bolu'nun gelişmesi ve daha güzel olması için yapıyoruz. Bolululara böylesine güzel bir mekânı hizmete açmaktan dolayı gururluyuz” dedi.

MUHTEŞEM GÖSTERİLER

Karaçayır Parkı 'Yaza Merhaba' şöleni kapsamında Belediye Halk Dansları Topluluğu, çeşitli müzik grupları sahne alacak. Ayrıca Bolu Belediyesi tarafından yürütülen “Dansların Dili - Language Of The Dances” projesi kapsamında İtalya, Bulgaristan, Macaristan ve Romanya'dan ilimize gelen Avrupalı gençler de kendi ülkelerinin halk danslarını sergileyecek. Öte yandan İtalya, Bulgaristan, Macaristan ve Romanyalı gençler, Belediye Halk Danslarıyla beraber ortak sergileyecekleri Türk halk oyunlarıyla şölende sahne alacaklar.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.