VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOGİAD'dan yaşlılara sürpriz!

28 Haziran 2013

Bolu Genç İşadamları Derneği (BOGİAD), İzzet Baysal Çakmaklar Huzurevi’ne dört adet bahçe salıncağı hediye ederek ...

Bolu Genç İşadamları Derneği (BOGİAD), İzzet Baysal Çakmaklar Huzurevi’ne dört adet bahçe salıncağı hediye ederek yaşlıları sevindirdi. İşadamları, hediyenin yanında yaşlılara karanfil de dağıtarak bol bol dua aldı.

 

Yeni yönetimle beraber sosyal faaliyetlerine hız veren BOGİAD, Çakmaklar Köyü’nde bulunan İzzet Baysal Huzurevi’ni ziyaret etti. Başkan Yardımcıları Erkan Bektaş, Armağan Çatladı, Genel Sekreter Dilek Erkan ve üyeler Ömer Konuk ile Selçuk Yamaner’in yer aldığı ziyarette yaşlılara karanfil verildi.  BOGAİD Başkan Yardımcısı Erkan Bektaş tarafından derneğe verilen dört adet bahçe salıncağı, yönetim tarafından huzurevine hediye edildi. Bahçe salıncaklarını teslim etmek için huzurevine giden genç işadamlarını, İzzet Baysal Huzurevi Müdür Kadir Pulat karşıladı. Yaşlıların elini öpen üyeler önce karanfil dağıttı, ardından da huzurevi çalışanlarıyla birlikte bahçe salıncaklarını kamyonetten indirerek alana yerleştirdiler.

PROJELER SÜRECEK

Huzurevinde kalan yaşlıların büyük sevinç yaşadığı ziyarette konuşan BOGİAD Başkan Yardımcısı Armağan Çatladı, “Derneğimiz sosyal faaliyetlere önem veriyor. Bu kapsamda yaşlılarımızı sevindirmek istedik. Huzurevimizdeki anne ve babamız gibi gördüğümüz insanların bahçede rahat oturabilmeleri için dört adet bahçe salıncağı hediye ettik. İnşallah onlara desteğimiz hep böyle devam eder. Buradaki insanların yüzü gülünce, bizim de yüzümüz gülüyor” diye konuştu.

İŞADAMLARINA TEŞEKKÜR

İzzet Baysal Huzurevi Müdürü Kadir Pulat da genç işadamlarına teşekkür ederek, “Burada yaşlılarımız hoş vakit geçiriyor. Sadece bizler değil, başkaları da onları düşündüğünü gösterdiler. Bolu’nun genç işadamlarına teşekkür ediyorum. Hem bizi hem de huzurevi sakinlerimizi mutlu ettiler” şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasında bahçe salıncaklarına oturan huzurevi sakinleri keyifli anlar yaşadı. Genç işadamları yaşlılar tarafından dualarla uğurlandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.