VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Dolandırılınca 40 yıllık aşkından vazgeçti!

24 Haziran 2013

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, 40 yıl içtiği alkolden polis desteğiyle kurtulan ve içkiyi tamamen bırakan ...

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, 40 yıl içtiği alkolden polis desteğiyle kurtulan ve içkiyi tamamen bırakan Mehmet Keçeci’yi tebrik ederek kutladı. Keçeci’nin, alkollüyken cebindeki paraların çalındığı ve bu olaydan sonra alkolü bırakma kararı aldığı öğrenildi.

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Yeniçağa ilçesine giden Bolu Valisi İbrahim Özçimen, gezi sırasında bir vatandaşla karşılaştı. 60 yaşındaki Mehmet Keçeci’nin 40 yıl sonra alkolü bıraktığını öğrenen Vali Özçimen, vatandaşla uzun süre sohbet etti. Yeniçağa ilçesinde yaşan Mehmet Keçeci, 40 yıl kullandığı alkol yüzünden bir gece hırsızlık mağduru olunca o gece alkolü bırakma kararı alarak, alkol bağımlılığından kurtulmak için polisten yardım istedi. Evinde tedavi süresince her gün polis gözetiminde ilaç kullandı.

Dolandırıcılınca polise sığındı

1971 yılında alkol tüketmeye başladığını ve 40 yıl içerek 2011 yılında bıraktığını belirten Mehmet Keçeci, "Bir gece yine alkol alıp sızdığımda cebimdeki paramı hırsızlar çaldı. Aldıklarını görüyordum ama alkolün etkisi ile ayakta duramıyor, müdahale edemiyordum. Daha sonra kendime gelince Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikayetçi oldum. Polis memurlarından alkolü bırakmak için yardım istedim. Bolu Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüm. İki aylık tedaviye başladım. Her gün polis memuru Sami Kalın'ın gözetiminde ilaç kullandım. Tedavim esnasında polis memuru Sami Kalın'ın çok yardımını gördüm. Bırakmama vesile olan herkese çok teşekkür ederim. Şimdi kullanmıyorum. Çok rahatım ve ailem ile birlikte çok mutluyum” diye konuştu.

Vali’den tebrik

Alkolü bırakan Mehmet Keçeci'yi tebrik eden Vali Özçimen, Keçeci'nin alkolü bırakmasında destek olan polis memuru Sami Kalın'a da övgü dolu sözlerde bulundu. Milleti oluşturan her bireyin çok önemli olduğunu belirten Vali İbrahim Özçimen, “Sosyal devlet anlayışı içinde düşen bir insanın elinden tutup ayağa kalkmasına yardımcı olmak ve ona sahip çıkmak çok önemlidir. Düşen bir insanımızla yakından ilgilenip tekrar topluma kazandırabiliyorsak ne mutlu bize diyorum. Bu anlamda polis memuru arkadaşımızı, İzzet Baysal Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi personelini kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.