VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Narkotik köpeği "Sezar" yine yakaladı!

24 Haziran 2013

Bolu’da seyir halindeki bir kamyonetin kasasında yapılan aramalarda, gizli bölmede yer alan çuvalların içine gizlenmiş ...

Bolu’da seyir halindeki bir kamyonetin kasasında yapılan aramalarda, gizli bölmede yer alan çuvalların içine gizlenmiş 182 kilo esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan üç kişi arasından kamyon şoförü M.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, Doğu illerinden temin edilen uyuşturucu maddelerinin İstanbul’a götürüleceği ihbarını aldı. Uyuşturucu yüklü olduğu tespit edilen kamyoneti takibe alan polis ekipleri, uzun süre takipte kaldı. Gece saatlerinde TEM Otoyolu’nda ilerleyen kamyonet ve önden giderek keşif yapan lüks cipi kıstıran ekipler, iki aracı da durdurdu. Kamyonetin kasasında, arka bölümde levhalarla kaplanmış gizli bölme bulundu. Dinlenme tesisine götürülen kamyonette özel eğitimli köpek ‘sezar’ ile yapılan aramalarda, gizli bölüme çuvallar içinde gizlenmiş 16 paket halinde 182 kilo esrar maddesi ele geçirildi.

Operasyon sonrası kamyonet emniyet garajına çekilirken, öncü keşif aracında bulunan Z.S. ve V.S. ile kamyonette bulunan M.D. gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi. Z.S. ve V.S. serbest kalırken, kamyonet sürücüsü M.D. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.