VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Naci Keskin'in ölümüyle ilgili flaş gelişme!

22 Haziran 2013

İşadamı Naci Keskin’in ölümündeki sır perdesi aralanmaya başladı. Bolunun Sesi Gazetesi Sahibi Kamuran Alagözoğlu, cinayetin ...

İşadamı Naci Keskin’in ölümündeki sır perdesi aralanmaya başladı. Bolunun Sesi Gazetesi Sahibi Kamuran Alagözoğlu, cinayetin ardından yürütülen geniş çaplı incelemenin detaylarına ulaştı. Cinayet zanlısı Hakan Yılmaz’ın, işadamı Naci Keskin’den iki ay önce Bin TL borç istediği ve vermeyince de evinin önünde pusu kurarak defalarca bıçakladığını itiraf ettiği iddia edildi.

 

İşadamı Naci Keskin’in gece yarısı evine girerken hunharca bir cinayete kurban gitmesiyle ilgili cinayet zanlısı olarak tutuklanan Hakan Yılmaz’ın suçu itiraf ettiği belirtiliyor. Hakan Yılmaz, cinayetin işlendiği gece yarısı Naci Keskin’e ait jipi Piroğlu Köyü’ne yakın bir yerde ormanlık alanda bıraktıklarını, kendisi de Piroğlu Köyü’ndeki dedesine ait boş eve giderek burada yatıp uyuduğunu belirtmişti. Savcılıktaki ifadesinde cinayetle kendisinin bir alakası bulunmadığını söyleyen Hakan Yılmaz’ın o gece kaldığı evde geçtiğimiz perşembe gecesi Savcının talimatıyla yapılan geniş çaplı aramada, evin kullanılmayan boş ahırında yeni delillere ulaşıldı.

CİNAYET BIÇAĞI BULUNDU!

 

Savcılıkta verdiği ifadesinde “Tavuk bile kesemem” diyen Hakan Yılmaz’ın, cinayet gecesi sabahladığı köy evininin ahırında, olayla ilgili çok önemli deliller ele geçirildi. Ahırda, hayvan yemliğinin arkasına gizlenmiş halde bulunan deliller içerisinde cinayette kullanıldığı tahmin edilen kanlı iki adet bıçak ile birlikte yine Naci Keskin’e ait bir adet çakı bıçağı bulundu. Bıçaklarla birlikte Hakan Yılmaz’a ait kanlı giysiler ve maske olarak kullanmış olduğu tahmin edilen bir adet kadın çorabı da yine kanlı olarak bulundu. Ayrıca, Naci Keskin’in sürekli yanında stepne olarak taşıdığı içinde bir miktar para olan cüzdanının da aynı yerde bulunduğu belirtildi.  

EVİN ÖNÜNDE PUSU KURMUŞ

Edinilen bilgiye göre, cinayetle ilgili ortaya çıkan son delillerden sonra Hakan Yılmaz’ın suçunu itiraf ettiği belirtiliyor. Cinayeti kendi başına işlediğini söyleyen Hakan Yılmaz’ın çok borcu olduğu için Naci Keskin’den iki ay önce bin TL borç istediğini, kendisine daha önce de para veren Naci Keskin’in bu defa vermediğini söyleyen Hakan Yılmaz, cinayet gecesi Naci Keskin’i evinin önünde saklanarak beklemeye başladığını, kapıdan girdiği anda arkasından yetişerek ilk bıçağı arkadan vurduğunu söylediği belirtildi. İlk bıçak darbesinden sonra da kendisini defalarca bıçakladığını itiraf etti.  

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.