VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Taşlarla saldırdılar

22 Haziran 2013

Çıkınlar Mahallesi Gölcük Bulvarı üzerinde Roman bir vatandaşın çocuğuna çarpan sürücü korkudan polise sığındı. Yaralı ...

Çıkınlar Mahallesi Gölcük Bulvarı üzerinde Roman bir vatandaşın çocuğuna çarpan sürücü korkudan polise sığındı. Yaralı çocuk hastaneye kaldırılırken, yakınları ise aracı taş yağmuruna tuttu. Olay yerine çok sayıda Asayiş ekipleri ve trafik ekipleri sevk edildi. Yaralı çocuğun ailesi sinir krizleri geçirdi.

Kaza dün saat 18.00 sıralarında Çıkınlar Mahallesi Gölcük Bulvarı’nda Arda ailesinin oturduğu evin önünde oldu. Özel bir hastanede güvenlik görevlisi olarak çalışan 14 BR 908 plakalı özel aracın sürücüsü Volkan A., önüne çıkan 3 yaşındaki Arda Araç isimli çocuğa çarptı. Çarptığı küçük çocuğun Roman vatandaşlarından olduğunu öğrenen sürücü Albayrak olay yerinden kaçarak Karacasu Rizeliler ekmek fırınına kadar gelerek polisi aradı ve durumu anlattı. Olay yerine gelen asayiş ekiplerine teslim olan Albayrak, çocuğun bir anda arabanın önüne çıktığını çarpmamak için fren yaptığını ama yine de kazanın meydana geldiğini söyledi.

TAŞLARLA SALDIRDILAR

Asayiş ekipleriyle birlikte kaza bölgesine getirilen Volkan Albayrak güvenlik gerekçesiyle ekip otosunda bekletilirken, 3 yaşındaki yaralı çocuk Arda Araç’ın yakınları bir anda olay yerine geldi. Ellerine geçirdikleri taşlarla şahsın aracına saldırıp zarar verdiler. Küçük çocuğun yakınları güçlükle sakinleştirilirken bölgeye takviye asayiş ekipleri ile trafik ekipleri sevk edildi. Torununun, büyük oğlu tarafından hastaneye kaldırıldığını belirten Satı Araç, “Ne olduğunu anlayamadım. Bir anda saniyeler süren fren sesi duydum. Torunuma çarptığını bilmiyordum. Kaza evimizin tam önünde oldu ama ben olayı sonradan öğrendim. Torunumun yaralandığını bilseydim bende hastaneye giderdim” dedi. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken Gölcük Bulvarı bir süre trafiğe kapandı.

Yaralı küçük çocuğun İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisinde tedavi altına alınırken, durumunun iyi olduğu öğrenildi.

HABER : Kasım ŞAHİN – Bolu Gündem

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.