VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Seçime saatler kala Semercioğlu konuştu

21 Haziran 2013

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı Emin Semercioğlu, bu hafta sonu yapılacak olan oda ...

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı Emin Semercioğlu, bu hafta sonu yapılacak olan oda seçimleri öncesi konuşarak, "Ben hazırım. Devam edersek yeni projelerimiz sürecek" dedi.

Bolu'da bu hafta sonu yapılacak olan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimi öncesi adaylar artmaya başlarken, mevcut başkan Emin Semercioğlu kesin olarak adaylığını yineledi. İşleri yarım bırakmayacaklarını ve seçim öncesi son hazırlıklarını tamamladığını belirten Semercioğlu, “Seçime az bir zaman kaldı. Aday arkadaşlar olacaktır. Benim onlarla ilgili bir şeyler söylemem doğru olmaz. Herkes gibi biz de çalışmalarımıza bakıyoruz. Bugüne kadar yönetimdeki arkadaşlarımızla güzel işler yaptık. Bundan sonra da devam edersek çalışmaya devam edeceğiz. Kendimizde o enerjiyi görüyoruz” şeklinde konuştu.

Yeniden başkan seçilmesi durumunda yepyeni projelerin hazır olduğunu vurgulayan Semercioğlu, "Yaratıcı olmak zorundayız. Üyelerimizi en iyi şekilde geliştirmek için projeler ürettik. Özellikle başka kurumlarla sıkça görüştüğümüz için diyaloglarımızın sağlam olması gerekiyor. Yatırımcıları Bolu'ya çekmek için akıllıca projelere ihtiyaç var. Görevde kaldığımız sürece hepsini hayata geçireceğiz" ifadelerine yer verdi. -

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.