VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Belediyede rotasyon...

20 Haziran 2013

Bolu Belediyesi Encümen üyelerinin yönetimlerde gayri resmi olarak yönetimlere el atmasının ardından, birim müdürlüklerinde de ...

Bolu Belediyesi Encümen üyelerinin yönetimlerde gayri resmi olarak yönetimlere el atmasının ardından, birim müdürlüklerinde de değişim rüzgarları esiyor. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün Haluk İnceler'e bağlanmasının ardından, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne vekalet eden Cemil Koparan'ın görevden alınacağı iddia ediliyor.

Bolu Belediyesi'nin yönetim kademesinde yapılan düzenlemeler birim müdürlüklerine de yansımaya başlıyor. Değişim rüzgarı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün üstünde etkili bir şekilde esmaya başladı. Belediye Meclis üyelerine bazı müdürlükler bağlanırken, müdürlüklerde yapılan çalışmalara öncelikle bu meclis üyelerinin onay vermesi ve ardından resmi prosedürün işletilmesi kararlaştırılmıştı.

Yapılan değişiklikler sonrası İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, AKP'li Meclis üyesi Haluk İnceler'e bağlanmıştı. Haluk İnceler, Müdürlük içerisinde vatandaşların ve özellikle müteahhitlerin rahat gezmesini engellemek için haftanın iki günü adeta görüş günü olarak ilan edilmişti.

 

İMAR MÜDÜRÜ DEĞİŞİYOR!

Haluk İnceler şu sıralar ise Şehircilik ve İmar Müdürünü değiştirmek için bir çalışma yürütüyor. İmar ve Şehircilik Müdür Vekili Cemil Koparan'ın görevden alınması planlanırken, Haluk İncelerin bu görev için kafasında iki aday olduğu gelen bilgiler arasında. Önümüzdeki haftaya kadar atamanın yapılması beklenirken, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü için Necmi Arman ve Settar Topaç'ın ismi geçiyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.