VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

3 jet imza

20 Haziran 2013

Boluspor akşam saatlerinde Samsunspor’dan orta saha oyuncusu Fatih Şen, Çaykur Rizespor kalecisi Fırat Kocaoğlu ve ...

Boluspor akşam saatlerinde Samsunspor’dan orta saha oyuncusu Fatih Şen, Çaykur Rizespor kalecisi Fırat Kocaoğlu ve Kırklarelispor'da kiralık oynayan Lokman Akyıldız ile sözleşme imzaladı. Başkan Mehmet İnceayan yönetin kurulu toplantısı yarıda keserek bütün yöneticilerin olduğu salonda imza töreni düzenledi.

İmza töreninde konuşan Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan “Dış transferde iki futbolcuyla daha anlaşıp transferi kapatacağız. Djiehoua ile daha görüşmedik onla da bir görüşme yapıp öyle karar vereceğiz. Üç arkadaşımızda Boluspor'a hayırlı olsun” dedi.

Fatih Şen, “Onurluyum, mutluyum böyle bir camiaya geldiğim için. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ederim. İnşallah iki taraf içinde hayırlısı olur” dedi. Fırat Kocaoğlu ise “Son iki yılda bu ligde şampiyonluk yaşıyorum. Boluspor'da şampiyonluğu Süper Ligi hak eden bir takım. Buraya da şampiyonluk için geldim. İnşallah hayırlısı olur” diye konuştu. Boluspor'a tekrar dönen Lokman Akyıldız da “Fazla diyecek bir şey yok yuvama döndüğüm için çok mutluyum. Herkese çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.