VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Seçimler öncesinde adaylar netleşti

19 Haziran 2013

Hafta sonu gerçekleştirilecek Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı, Yönetim Kurulu seçimleri öncesi hararetli ...

Hafta sonu gerçekleştirilecek Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı, Yönetim Kurulu seçimleri öncesi hararetli dakikalar yaşanıyor. Düne kadar iki olan yönetim kurulu liste sayısı üçe yükselirken, Meclis başkanlığında aday sayısı da üç oldu. TOBB delegeliklerinde ise yönetim kurulu üyeliklerinde verilecek tavizlerin etkili olması bekleniyor.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'nda hareketli saatler yaşanıyor. 37 Meclis üyesinin hafta sonu yapılan seçimler sonrası belirlenmesinin ardından, gözler BTSO yönetim kurulu üyelikleri, BTSO Meclis Başkanlığı ve TOBB delegeliği için yapılacak seçimlere çevrildi.

3 LİSTE HAZIRLANIYOR!

Seçimlerin ardından BTSO Meclis üyesi Elif Özdemir yaptığı açıklama ile BTSO Yönetim Kurulu başkanlığına aday olduğunu açıklamıştı. Emin Semercioğlu'nun da başkanlık için yeşil ışık yaktığı bilinirken, meclis üyelerinin nabzını yokluyordu. Son olarak geçtiğimiz dönem BTSO Yönetim kurulu başkanlık görevini yerine getiren Türker Ateş'in de başkanlık yarışında ben de varım diyerek liste hazırladığı gelen bilgiler arasında.

MECLİS BAŞKANLIĞINA ADAYLAR DA ARTTI

Meclis üyelerinin belirlenmesinin ardından ilk önce Gökhan Yaman, BTSO Meclis başkanlığı adaylığını kamuoyuna açıklayan ilk isim olmuştu. Bu açıklamanın ardından Meclis Başkanlığı'na İlhami Kesen'in de aday olduğu kamuoyuna sızmıştı. Ancak geçtiğimiz dönem Meclis Başkanlığı görevini yürüten Ahmet Kahraman'ın durumu netlik kazanmamıştı. Arkadaşlarıyla istişarelerini tamamlayan Ahmet Kahramanın da Meclis Başkanlığı'na aday olduğu öğrenildi.

TOBB İSİMLERİ NETLEŞMEDİ!

Hafta sonu BTSO Meclis Başkanlığı ve yönetim kurulu seçimlerinin yanı sıra Türkiye Odalar Borsalar Birliği Delegeleri de belirlenecek. 5 delegenin seçileceği belirtilirken, yönetim kurulu başkanı tabi üye olarak TOBB delegesi sayılıyor. Ancak şuana kadar birkaç ismin TOBB delegesi olmak için girişimlerde bulunduğu belirtiliyor.

www.bolutakip.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.