VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

5 yıldızlı otelin hisseleri satışa çıkıyor

19 Haziran 2013

Abant’ta bulunan 5 yıldızlı Taksim İnternetional Abant Palace tadilat nedeniyle kapalı olduklarına dair bir yazı ...

Abant’ta bulunan 5 yıldızlı Taksim İnternetional Abant Palace tadilat nedeniyle kapalı olduklarına dair bir yazı ile müşterilerini geri çevirirken, Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Taksim Otelcilik'teki yüzde 31,425 oranındaki Sosyal Güvenlik Kurumu hisselerini satışa çıkartmaya karar verdi.

Abant Palace, Abant Köşk’ün yanı sıra Alanya Obaköy ve Çeşme Radisson Blu Hotel'i bünyesinde bulunduran Taksim Otelcilik, ihale ile hisselerini satışa çıkarıyor. Abant Palace, Abant Köşk’te bulunan SGK hisseleri Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak ihale ile en yüksek fiyatı verene satılacak. İhale Ekim ayında yapılacak.

KIŞA HAZIR

Kış sezonuna kadar satış işlemlerinin yapılması planlanırken, özellikle Arap turistlerin gözdesi olan Abant Palace ile yine Taksim Otelcilik bünyesindeki Abant Köşk’ün, Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı elinde bulunan hisseleri de özelleştirilmiş olacak.

133 standart oda, 29 suit ve 1 kral dairesi bulunan Abant Palace yeni hissedarıyla önümüzdeki kış sezonuna hazırlanırken, Abant Köşk Oteli’nde 11 standart oda ve 1 dubleks suit yer alıyor.

İHALE TARİHİ BELİRLENDİ

Özelleştirme İdaresi'nin ihalesine katılacak firmalar ihale dökümanını 750 TL karşılığında Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan temin edebilecek. Taksim Otelcilik İhalesi'ne girmek isteyen şirketlerin 500 bin TL'lik geçici teminat miktarını da yatırması gerekiyor. İhale için son teklif verme tarihi 2 Ekim 2013 tarihi olarak açıklandı.

www.boluekspres.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.