VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Yaman aday oldu

17 Haziran 2013

    Bolu Ticaret ve Sanayi Odası meslek kolları bazında yapılan ve BTSO Meclis üyelerini oluşturan seçim ...

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası meslek kolları bazında yapılan ve BTSO Meclis üyelerini oluşturan seçim cumartesi günü gerçekleşti. Oldukça çekişmeli geçen seçim sonrası dört yıl görev yapacak olan BTSO Meclis Üyeleri seçildi.

Meclis üyelerinin en geç bir hafta içerisinde toplanarak Meclis Başkanını, Yönetim Kurulunu ve TOBB Genel Merkez delegelerini oluşturacak. Son aşamada ise Yönetim Kurulu görev dağılımı yapacak ve BTSO Başkanını seçecek.

BTSO Meclis üyeleri arasında yapılan değerlendirmeler neticesinde ortaya bu dönem Meclis Başkanlığı için Ticaret Erbabı, BTSO Başkanlığı için Sanayici kimliği olan bir üyenin seçilmesinin uygun olacağı konusunda mutabakat sağlandı.

GÖKHAN YAMAN ADAY

Bu mutabakat çerçevesinde Bolugündem gazetesine verdiği röportajda adaylığını teyit eden Gökhan Yaman , “İki kez BTSO Meclis üyeliği görevi yaptım, üçüncü kez tekrar seçildim. Beni üçüncü kez Meclis Üyeliğine seçen meslektaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

Gökhan Yaman konuşmasının devamında “ İki kez görev yaptığım BTSO Meclisinde tecrübe kazandım. Bu süreçte Bolu Genç İş Adamları Derneğinde de Başkanlık görevini gerçekleştirdim. Rahmetli Babam Âdem Yaman'da Bolu da ticari alanda başarılı faaliyetler de bulunmuş uzun yıllar Boluspor'da Mali As Başkan olarak görev yapmıştı.

Aile geleneğimi, bütün deneyimlerini gençliğimi, birikimlerimi Bolu halkına hizmet noktasında BTSO Meclis Başkanlığı ile perçinlemek istiyorum. Bu konuda değerli büyüklerime ve arkadaşlarıma danıştım. Kendilerinden gereken desteği buldum, onlara da buradan teşekkür ve saygılarımı sunuyorum. Bu hafta içerisinde olacağını tahmin ettiğimiz BTSO Meclis Üyeleri toplantısında bu desteğe güvenerek BTSO Meclis Başkanlığına aday olacağım. Bana gösterilen güvene layık olacağıma inanıyorum” diyerek konuşmalarına son verdi.

Gökhan Yaman Ortaklar Otel, Ortaklar Kuyumculuk, Asos İmaj ve Ortaklar Saat adlı işyerlerinin ve markalarının sahibi olarak Bolu ticari hayatında Bolu halkına hizmet veriyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.