VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Feci kaza

15 Haziran 2013

  Yedigöller Milli Parkı Yolu’nda minibüs uçuruma yuvarlandı. Yaşanan can pazarında 1 kişi öldü 9 kişi ...

Yedigöller Milli Parkı Yolu’nda minibüs uçuruma yuvarlandı. Yaşanan can pazarında 1 kişi öldü 9 kişi yaralandı. İtfaiye ve 112 halatlarla 100 metre uçurumdan inip yaralıları kurtardı.

 

Kaza saat 16.30 sıralarında, Yedigöller Milli Parkı'na giden yolda meydana geldi. Orman'daki yabani otları temizleyen işçileri taşıyan Erdal Özdoğan idaresindeki 14 DZ 881 plakalı minibüs, yağmur yağışı nedeniyle kayganlaşan stabilize yoldan çıkarak uçuruma yuvarlandı. Minibüs uçurumdaki bir ağaca çarparak dururken, fırlayan İfakat Ahçıoğlu ile kızı Gülay Ahçıoğlu yaklaşık 100 metre aşağıdaki dereye kadar savruldu. Minibüsün içinde bulunan Hatice Toprak, Durkadın Özdemir ve soy isimleri öğrenilemeyen Hatice, Aysel, Mukaddes, Bedriye ve sürücü Erdal Özdoğan yaralandı. Minibüsün altında sıkışan ve isminin Dilber olduğu öğrenilen kadın yaşamını kaybederken, kazayı görerek yardıma koşan orman muhafaza memurları uçurumdan inerek minibüsteki yaralıları dışarıya çıkartıp, 112 Acil Servisten yardım istedi. Bazı yaralılar çevrede çalışan orman işçilerinin otomobilleri ile hastanelere götürüldü.

Olay yerine güçlükle ulaşan 112 Acil Servis ve itfaiye ekibi, traktörün arkasındaki çelik halat yardımıyla 100 metrelik uçurumdan aşağıya inerek yaralılara müdahale etti. İtfaiye ekipleri Gülay Ahçıoğlu'nun kollarına girerek uçurumdan yukarıya çıkarttı. Ayağında ayakkabıları olmadığı için yürümekte güçlük çeken Gülay Ahçıoğlu'na bir orman işçisi ayağındaki ayakkabıları verdi. Diğer ekip ise halatlarla bağladıkları sedyeye koydukları İfakat Ahçıoğlu'nu elden ele taşıyarak uçurumdan çıkarttı. Yaralılar ambulanslarla Köroğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Dilber isimli kadının cesedi ise aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.