VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"Ben tavuk bile kesemem"

14 Haziran 2013

  İşadamı Naci Keskin'in katil zanlısı suçlamaları reddetti. Bolununsesi internet sitesinin ulaştığı ifadelerde zanlı Hakan Y., ...

İşadamı Naci Keskin'in katil zanlısı suçlamaları reddetti. Bolununsesi internet sitesinin ulaştığı ifadelerde zanlı Hakan Y., "Ben hayatımda tavuk bile kesmedim” diyerek suçu kabul etmedi.

Hunharca işlenen bir cinayete kurban giden İşadamı Naci Keskin’in katil zanlısı olarak önceki gün Bolu Adliye’sine çıkarılan 23 yaşındaki Hakan Y., ifadesinde cinayetle kendisinin hiçbir alakası olmadığını tekrarladı. Cinayetle ilgili toplanan bütün deliller, olayın faili olarak Hakan Y.’ı göstermesine karşın ifadesinde; “Ben hayatımda tavuk bile kesmedim” diyerek suçu kabul etmedi.

16 plakalı Passat marka araç

Cinayetin işlendiği gece bölgede dolaşan 16 plakalı Wolswagen Passat marka bir araçtan söz eden Hakan Y., arkadaşından aldığı otomobil içinde gezerek bira içtiğini, gece yarısı 01,45 sıralarında Balcı Camii’nin oradan geçtiği sırada şüpheli aracı tekrar gördüğünü söyledi. Bu kişileri takip ettiğini söyleyen Hakan Y., Naci Keskin’in evinin önünden geçtiği sırada köpeğin havladığını, bu sırada 16 plakalı araçta bulunan kişilerin aracın dışında kendisine küfür edip, darp ederek bıçakla yaraladıklarını ve daha sonra Naci Keskin’in aracına kendisini tehdit ederek zorla bindirdiklerini söyledi. Bu kişilerin Naci Keskin’in aracını çaldıklarını sandıklarını söyleyen Hakan Y. “Naci Keskin’i ben öldürmedim. Silahı arabadan aldım. Zincirinde ona ait olduğunu bilmiyordum” dedi.

Piroğlu Köyü’ndeki evimizde yattım uyudum

Silah kullanmasını bilmediğini söyleyen Hakan Y. askerliğini de çürük olarak yaptığını belirterek; “Ben o gece Naci Keskin’in öldürüldüğünü görmedim. Beni tehdit ettikleri için kimseye bir şey söyleyemedim. O gün biraz alkollüydüm. Naci Keskin’e ait jipi adamlarla birlikte Piroğlu köyü yakınlarında orman içine bıraktıktan sonra, Piroğlu Köyü’ndeki evimize giderek yattım uyudum. Adamlarda yürüyerek Mudurnu Yolu’na indiler sanıyorum. Silahı ve zinciri de dokunup parmak izi bıraktığım için aldım ve sakladım. Polislere arabanın yerini söyledim” dedi.

Öldürmedim, öldürmeye teşvik edilmedim

Hakan Y. ifadesinin sonunda, Naci Keskin’i öldürmediğini, öldürmeye teşvik edilmediğini, bıçağının olmadığını ve hiç bıçak taşımadığını belirterek; “Ben 15 yaşında iken tavuk kes dediler. Onu bile kesemedim. İnsan öldüremem” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.