VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Naci Keskin sevilen biriydi

13 Haziran 2013

  Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, her hafta Perşembe günleri gerçekleştirdiği ‘Hasta Ziyaretleri’ kapsamında bu hafta ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, her hafta Perşembe günleri gerçekleştirdiği ‘Hasta Ziyaretleri’ kapsamında bu hafta üç aileyi evlerinde ziyaret etti. Yılmaz ayrıca geçtiğimiz günlerde cinayete kurban giden Bolulu iş adamı Naci Keskin’in ailesini ve yakınlarını yitiren üç aileyi daha ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Her hafta Perşembe günleri gerçekleştirilen ‘Hasta Ziyaretleri’ kapsamında bu hafta üç aileyi evlerinde ziyaret eden Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ziyaret öncesi Makbule Ölçen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde öğretmen ve gençlerle bir araya geldi. Ardından hasta ziyaretlerine başlayan Yılmaz, girdiği her evde yakınlarından hastaların durumları ile ilgili bilgiler alarak herhangi bir istekleri olup olmadığını sordu. Hastaların tedavileri noktasında ne gerekiyorsa yapacaklarını belirten Yılmaz, “Bizler her zaman yanınızdayız. Bir şeye ihtiyacınız olduğunda hiç çekinmeden bize ulaşabilirsiniz” diye konuştu.

Başkan Yılmaz, hasta ziyaretlerinin ardından geçtiğimiz günlerde cinayete kurban giden Bolulu iş adamı Naci Keskin’in ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu. Naci Keskin’in Bolu için çok önemli ve hayırlı işler yaptığını ve Bolulu vatandaşlar tarafından son derece sevilen birisi olduğunu belirten Başkan Alaaddin Yılmaz “Naci Bey son derece yardımsever ve Bolu için çok önemli işler yapmış bir insandı. Bütün Bolulular tarafından sevilen birisiydi. Belki bunu bilmeniz sizlerin acısını biraz olsun dindirmeye yetecektir. Gerçekten çok üzücü bir olay fakat kader diyoruz. Allah mekânını cennet etsin ve sizlere de sabır versin” dedi.

 

Başkan Alaaddin Yılmaz son olarak, eşini kaybeden Bolu Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü personeli Dursun Gülen, babasını kaybeden Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde görevli Alim Pehlivanoğlu ve geçtiğimiz hafta genç yaşta kalp krizi geçirip hayata veda eden gazeteci Murat Şahin’in ailelerine başsağlığı ziyaretlerinde bulundu.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a bu haftaki ziyaretlerinde, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erol Özak, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın ve AK Parti Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Melek Akgül de eşlik etti.

TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.