VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Highway Highland 15 Haziran’da açılıyor

11 Haziran 2013

  Bolu'da her gün bir yeniliğe imza atan Highway AVM, şimdi de Highland’le hizmetine bir yenisini ...

Bolu'da her gün bir yeniliğe imza atan Highway AVM, şimdi de Highland’le hizmetine bir yenisini daha ekledi.

Highland’in tanıtımı için, Highway Genel Müdürü Hasan Umur bir basın toplantısı düzenledi. Toplantının ardından da kurulumu tamamlanan oyuncaklarda basın mensupları eğlenceli dakikalar geçirdi ve adrenalin yükseltti.

Highway Genel Müdürü Hasan Umur toplantıda konu ile yaptığı açıklamada şunları kaydetti: Bugün Highway’de yine yeni bir yatırımın duyurusunu yapmak için sizlerle toplandık. Highway bildiğiniz gibi açılalı iki yıl oldu. Bu iki süre zarfında hedeflerimize ulaştık. Örnek olarak 5 aylık ciromuz geçen yılın 5 ayına göre %27 arttı. Bu da bizleri sevindiriyor. Highway hem bir alışveriş merkezi, hem de bölgenin yaşam merkezi olarak görüyoruz. Hatta biz bunu bir adım ileriye götürerek, mutlu yaşam merkezi tabirini kullanıyoruz. Vizyonumuz da bu. Highway insanlar için bir mutlu yaşam merkezi. Bugün toplantıdan sonra da gezeceğimiz 6 bin metrekare üzerine kurulu 12 büyük oyuncağı olan büyük bir eğlence merkezi açıyoruz. İsmi de Highland olacak. Şu anda İstanbul ve Ankara arasındaki en büyük lunapark olacak bu. Örnek olarak bazı oyuncak sadece Antalya’da var. İkincisi burada olacak büyüklük itibari ile. 850 metre yolu var. Amacımız Bolu, Düzce ve Batı Karadeniz illerinde ki insanların Highway’de mutlu zaman geçirmeleri. Her yıl da yatırımı yapan yatırımcımız Levent Lunapark, bir büyük oyuncak ilave edecek. 12 ay süresince Lunaparkımız açık olacak. Hava şartlarına göre kapalı olacak. Yaz süresince açık ve sökülmeyecek. Sürekli sabit bir oyun parkı olacak. Yatırımı yapan Levent Lunapark Türkiye’de, Ankara’daki fabrikasında bu oyun makinelerini üreten büyük bir şirket aynı zaman da yurt dışına bu makineleri ihraç ediyor. Alman-Türk sertifikası var güvenlikle ilgili. İnşallah bölgemiz için Highway için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Açılışımız 15 Haziran Cumartesi günü olacak. Oyuncakların yarısından fazlası kuruldu. Cumartesi’ye kadar da diğer oyuncaklar kurulacak. 15 Haziran’da hizmete açılacak.

Umur’un açıklamasının ardından kurulumu süren ve kurulmuş olan oyuncaklar basın mensuplarına gösterildi. Kurulumu tamamlanan oyuncaklar da basın mensupları adrenallerini yükselterek keyifli dakikalar geçirdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.