VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Emniyet Müdürü cinayetle ilgili net konuştu.

11 Haziran 2013

İşadamı Naci Keskin’in 17 bıçak darbesiyle öldürülmesinin ardından gözler katil veya katillere çevrildi. Naci Keskin'in ...

İşadamı Naci Keskin’in 17 bıçak darbesiyle öldürülmesinin ardından gözler katil veya katillere çevrildi. Naci Keskin'in katil zanlısı olduğu iddiasıyla aranan 23 yaşındaki Hakan Y. gece saatlerinde yapılan operasyonla gözaltına alındı.  Bolu Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, konu ile ilgli  “Kişisel bir hesaplaşma neticesinde yaşanan bir olay olduğunu düşünüyoruz. Organize bir mesele değil. Şu anda bir kişi gözaltında. Bir kişi üzerinde yoğunlaşıyoruz. Cinayet aydınlanmak üzere” dedi.

 Naci Keskin cinayeti ile ilgili şok gelişmeler yaşandı. Polis ekiplerinin yaptığı soruşturma çerçevesinde  Naci Keskin'in kayıp olan beyaz cipi Avdan köyü civarında ormanlık alanda terk edilmiş halde bulundu. Kanlar içerisindeki araçta yapılan ilk incelemenin ardından araç detaylı incelenmek üzere İl Emniyet Müdürlüğü'nün garajına çekildi. Naci Keskin'in katil zanlısı olduğu iddiasıyla aranan 23 yaşındaki Hakan Y. gece saatlerinde yapılan operasyonla gözaltına alındı. Cinayetin alacak verecek meselesinden dolayı kaynaklandığı ve Naci Keskin'in bu nedenle öldürüldüğü öğrenildi.

Boluspor yönetimine hayırlı olsun ziyaretinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bolu İl Emniyet Müdürü  Sabri Durmuşlar geçtiğimiz günlerde yaşanan vahşi cinayet   ile ilgili son gelişmeleri aktardı. Durmuşlar konu ile ilgili olarak, "Gelinen nokta itibariyle güzel gelişmeler var. Bazı aydınlatıcı tespitlerde bulunduk. Maktulün kayıp aracına ulaştık. Bolu Merkez'de yakın bir civarda aracı bulduk. Dolayısıyla cinayetin yakın bir zamanda aydnlatılacağını umuyorum. Zaman zaman gözaltına alıp serbest bıraktığımız şahıslar oldu. Ama dün gece Bolu merkezde göz altına alınan şahıs üzerinde yoğunlaşıyoruz. En kısa sürede bu olayı aydınlatacağız. Bizim elde ettiğimiz verilere göre kişisel bir hesaplaşma neticesinde işlenen bir cinayet olabilir. Bu husus üzerinde duruyoruz. Kimse merak etmesin en kısa sürede bütün kamuoyunu aydınlatacağız" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.