VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Halk zabıtaya engel oldu

11 Haziran 2013

  Bolu'da annesinin kanser tedavisi için sokak müziği yaptığını belirten sokak çalgıcısına zabıta ekipleri müdahale etti.

Bolu'da annesinin kanser tedavisi için sokak müziği yaptığını belirten sokak çalgıcısına zabıta ekipleri müdahale etti. Çevrede bulunan vatandaşlar yapılan müdahaleye tepki göstererek genç çalgıcının rahat bırakılmasını istedi.

Haber: Abdullah Ceyhan

Gezi Parkı olaylarının ardından artan toplumsal duyarlılık Bolu'da vatandaşlar ile zabıta ekiplerini karşı karşıya getirdi. Bolu Belediyesi tarafından düzenlenen ve trafiğe kapatılan İzzet Baysal Caddesi Üzerinde sokak müziği yapan bir genç karşısanda zabıta ekiplerini görünce vatandaşlardan yardım istedi. Annesi'nin kanser hastası olduğunu bu nedenle sokak müziği yaparak geçimini sağladığını belirten gencin kazandığı paralara zabıta ekipleri el koyunca vatandaşlar ile zabıta ekipleri karşı karşıya geldi. Gencin rahat bırakılmasını isteyen vatandaşlar alınan paraların geri verilmesini söylediler. Bazı vatandaşlar ise gencin ırsızlık yapmadığını sokak müziği yaparak ekmek parası kazandığını belirttiler. Vatandaşların gösterdikleri tepki nedeniyle zabıta ekipleri geri adım atmak zorunda kaldı.

1 yorum yapılmış
  • Sinan Bilir
    10 Haziran 2013 • 11:00
    Bolu Ekspres Gazetesi internet sitesinde 07.06.2013 tarihli haberde de yorum yazmıştım. O haberdeki fotoğrafların birinde 8-10 yaşında 2 çocuk vardı. Diğer fotoğraftaki genç de sanırım bu haberdeki kişi. Yaşını bilmiyorum. Görünüş itibariyle kendi kazancını sağlayabilecek bir kişi... Fakat, o gazetenin diğer fotoğrafındaki 2 çocuk için yaptığım yorum aynen geçerli. Zabıta hatta gerekirse emniyet veya ilgili müdürlükler, 8-10 yaşındaki 2 çocuğu oraya koyanlarla ilgili gerekeni yapmalı. Gerekirse, emniyet veya ilgili müdürlüğe suç duyurusunda bulunulmalı 8-10 yaşındaki çocukları kastederek yaptığım yorum: "Çocukları kullanıp üzerinden para kazanan istismarcıların işi. Zabıta ve diğer yetkililer görevini yapmalılar. Eğer, bu böyle değilse... O çocukları o duruma düşüren, tabiri caizse dilendiren anne-babalar kimse/kimlerse cezalandırılmalı."
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.