VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Baskılar yıldırdı

11 Haziran 2013

        Bolu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon hastanesinde görev yapan bir hemşireye uygulandığı iddia edilen psikolojik baskı ...

Bolu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon hastanesinde görev yapan bir hemşireye uygulandığı iddia edilen psikolojik baskı hemşirenin intihar girişiminde bulunmasına neden oldu.

Bolu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon hastanesinde bir hemşire intihara teşebbüs etti. Edinilen bilgiye göre, Fizik Tedavi Hastanesinde görevli bir hemşirenin “iş yerinde psikolojik terör” anlamına gelen (mobbing) uygulaması sonucunda geçici görevle İzzet Baysal Tıp Fakültesine yazısı çıktı. Görevlendirme yazısının sonrası, hemşire Bimer’e (başbakanlık bilgi işlem merkezi) şikayette bulundu. Şikâyeti ciddiye alan Bimer olay hakkında ilgili kurumdan bilgi istedi. İstenilen bilgi ile hemşire hakkında daha fazla psikolojik baskı oluşmaya başladı. Bu arada geçici görevle görevlendirilen hemşire izine ayrılmak için hastaneye dilekçe verdi. Hemşirenin dilekçesi işleme alınmayarak, fakülteden izin alınması gerektiği kendisine bildirildi. Yapılan baskıya daha fazla dayanamayan hemşire intihara teşebbüs etti. Yapılan müdahale ile kurtarılan hemşire psikolojik tedavi almak üzere hastaneye yatırıldı. Yaklaşık 4 gün hastanede kalan hemşire, Ankara’ya sevk edildi. Hemşire, Ankara’da pazartesi gününden itibaren yeniden psikolojik tedavi almaya başladı.

Kaynak:www.boluolay.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.