VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Başkan yardımcısı dünya evine girdi

9 Haziran 2013

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Mücahit Engin ve Bolu Belediyesi’nde görevli makina mühendisi Elvan Kaya yapılan ...

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Mücahit Engin ve Bolu Belediyesi’nde görevli makina mühendisi Elvan Kaya yapılan bir törenle dünya evine girdi. Çiftin nikâhlarını kıyan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Mücahit Engin ve Bolu Belediyesi’nde görevli makina mühendisi Elvan Kaya, Bolu Belediyesi Nikâh Salonu’nda gerçekleştirilen bir törenle dünya evine girdi. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın nikâhlarını kıydığı çiftin şahitliğini ise Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Özbostancı, Bolu Belediyesi personellerinden Arzu Güç ve Habibe Güner yaptı.

Bolu Belediyesi personelinin ve çok sayıda davetlinin katıldığı nikahı Başkan Alaaddin Yılmaz kıydı. Nikahın ardından bir konuşma yapan Başkan Yılmaz, “Bizim için bugün özel bir gün çünkü burada nikâhını kıydığımız çiftin ikisi de bizim arkadaşımız. Bu nikahı aile içerisinde yapılan bir nikah gibi görüyoruz. Çok önemli bir beraberliğin imzalarını attık ve yeni bir aile teşkil oldu. Allah mutluluğunuzu daim etsin ve bir ömür boyu mutlu olun” dedi.

Yılmaz, konuşmasının ardından evlilik cüzdanını çiftlerden birisine vermesi için Habibe Güner’e teslim etti. Çifti kutlayan ve mutluluklar dileyen Habibe Güner ise evlilik cüzdanını Elvan Kaya’ya verdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.