VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Dedikkodulara sert sözle yüklendi

7 Haziran 2013

  Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan, kamuoyunda ‘İnceayan bu takımın yeri 2. Lig’dir dedi’ dedikodularına sert ...

Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan, kamuoyunda ‘İnceayan bu takımın yeri 2. Lig’dir dedi’ dedikodularına sert tepki gösterdi. Şampiyon Gazetesi’ne konuşan Başkan, “Bu lafı O adam çıkarttı. Ben ona O adam diyorum. Ben böyle bir şey demedim” dedi.

O ADAMIN KİM OLDUĞUNU HERKES BİLİYOR”

Mehmet İnceayan, “Ben öyle bir kelime kullanmadım. Bu gerçektir. PTT 1. Lig’i süper lig kadar çetin bir ligtir. Bu ligte kalalım ancak aşağı inmeyelim dedim. Tabiî ki kim üst lige çıkmak istemez. Birileri bunu başka taraflara çekmek istiyor. Benim öyle bir cümlem yok. En kötü olarak yerimiz bu lig dedim. Bu muhabbeti söyleyen adamı herkes biliyor. O attığı ortaya bu lafı. Ben ona o adam diyorum. O adamın kim olduğunu sizde biliyorsunuz. Açık oturumda dört başkanın içerisinde kim olduğunu biliyorsunuz. O zaten hep şampiyon olacak, göreve gelse başarılı olacak. Var mı öyle şey. Bu işin yüzde yüz diye garantisi var mı?” diye konuştu.

Başkan ayrıca, “İyi niyetle başladık. Kimse kötü niyetle göreve gelmez. Başarı şanstır. Ustayı bulmak lazım. Görev yapmış bütün yönetimlere teşekkür ediyorum. 3 takım düştü. Kİmin düşeceği belli değil ama gerçekçi olmak lazım. Şampiyon olalım ama bundan da aşağı gitmeyelim” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.