VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Yılmaz muhalefete yüklendi

5 Haziran 2013

      Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Gezi Parkı olayları için, "Seçimde mücadele edemeyenler ülkeyi kaosa sürüklemek ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Gezi Parkı olayları için, "Seçimde mücadele edemeyenler ülkeyi kaosa sürüklemek istiyorlar. Türkiye'nin muhalefet sorunu var" dedi.

Park Kafe'de basın mensuplarıyla bir araya gelen Alaaddin Yılmaz, son günlerde yaşanan Gezi Parkı eylemleri ve bu eylemlerin Bolu'ya yansımaları ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Başkan Yılmaz, "İnsanları birbirine düşürmek için uğraştılar. 10-15 gün sonra iyi niyetle masum isteklerde bulunanlar ve bu işi provoke eden zavallı yapılar ortaya çıktı. seçimde mücadele edemeyenler ülkeyi kaosa sürüklemek istiyorlar. Türkiye'nin muhalefet sorunu var. Bu sorun ülkeyi kaosa sokuyor" dedi.

"ÖZCAN İHANET EDİYOR"

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ın Hükümet Meydanı'nda Bolu Belediyesi tarafından yaptırılan Kent Meydanı Projesi ile ilgili sarf ettiği sözleri eleştiren Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Bolu Belediyesi olarak yaptığımız projelerin tamamı çevre projesidir. Bu şekilde kavranmaz ise çevre anlaşılamaz. Pis su arıtma tesisinin yapım ihalesini iptal etmek için elinden geleni yapanlar çevreci kesilmesinler. O zat her türlü yola başvuran biridir. Bolu'yu zarar ettirmek için belediyeyi mahkeme mahkeme dolaştıran biriyle çevre duyarlılığını konuşmam. Yaptığı Bolu'ya ihanettir. Ben buna rağmen, bu ihanetlere rağmen yolumdan dönmedim ve bugün Büyüksu tertemizdir. En çevreci proje kent meydanı projesi, katlı otoparktır.

Yeşil Çatı uygulamasını Kent Meydanı'nın da ki binalara uygulayacağız. Biz bunları yapıyoruz. Kusura bakmasınlar ama Bolu'ya hakaret etmesinler zira hesapları seçimlerde halk tarafından sorulacaktır."

1 yorum yapılmış
  • B. Uzun
    6 Haziran 2013 • 11:00
    Merhaba Başkanım, Beni tanımzasınız, bende sizinle hiç karşılaşmadım. Yaptıklarınıza inanamıyor ve çok seviniyorum. Bolu yıllardan beri aynıydı. Bir izzet baysalımız ve sizler Bolunun çehresini değiştirdiniz. Muhalefetin yaptıklarına kızıyor ve onlardanken artık sizleri destekleyeceğimi ifade ederim. Çağdaşlık her şeye istemezük demek değildir. Bu zihniyettekilerin dedeleri 1. köprüye, babaları 2 köprüye bunlar da 3. köprüye hayır diyen, ve geride hiç bir eseri olmayan zavallılardır. Kelimelerin arkasına saklanıp ilerlemeleri göstermemek için her türlü sıkılmazlıkların adına muhalefet demeleri artık bizlerin de gücüne gidiyor. Yapılanlar Bolu için inanılmaz bir şanstır. Siz borçtu, paramız yoktu, diye ağlamayan adam gibia damsıznız. mızmızlarla vakit geçirmeyin. Muhalefet hiç mi iyibir etkinliğe güzel diyemeyecek. Ayıptır ve günahtır
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.