VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İmzalar tamam ilk ağızdan yeni sezon beklentileri...

5 Haziran 2013

    Boluspor’da Ali Beykoz resmen teknik direktör. Boluspor tesislerinde Başkan Mehmet İnceayan ve çok sayıda yöneticinin ...

Boluspor’da Ali Beykoz resmen teknik direktör. Boluspor tesislerinde Başkan Mehmet İnceayan ve çok sayıda yöneticinin katıldığı törenle 2 yıllığına imza atan Ali Beykoz, “Beraber inanırsak başaramayacağımız hiç birşey yok” dedi. Beykoz'un yardımcılığını Hakkı Öztabağ, kaleci antrenörlüğünü ise Abdullah Gerz yapacak.

Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan, kongreden önce Ali Beykoz’u takımın başına getireceğini ifade etmişti. Ali Beykoz kendisini 2 yıllığına Bolusporlu yapan imzayı attı.

“SÖZ VERDİĞİM GİBİ”

Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan, imza sonrasında yaptığı açıklamada, “Ben kongrede söz verdiğim gibi Ali Beykoz’u takımın başına getirdim. Ali Bolumuzun yetiştirdiği efsane topçulardan biridir. Kendisine görevinde başarılar diliyorum. Güzel işler yapacağına inancım tam. Bu imza bütün Boluspor camiasına hayırlı olsun” dedi.

KENETLENME ÇAĞRISI

Boluspor’un yeni teknik direktörü Ali Beykoz ise, “Boluspor’da başarılı olmak için elimden geleni yapacağım. Bütün camia el ele vererek başarabiliriz. Boluspor büyük camia. Kenetlenildiği zaman yapılmayacak bir şey yok” diye konuştu.

NASIL BİR BOLUSPOR İSLEYECEĞİZ ?

Ali Beykoz, atılan imzaların ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Beykoz, Boluspor’u en iyi yerlere taşımak için var gücüyle çalışacağını ifade ederek, alt yapıdan da oyuncu alacağını söyledi. Ali Beykoz, “Biz buralara çamurlu sahalardan geldik. Karaçayır’da 1975’lerde başlayan futbol hayatımız, bugün 38 senedir buralardaydı. Alt yapıdan alacağım oyuncular var. Alt yapıdaki oyuncularımızı o eski günlere taşımak. Biz burada kurulacak kadronun en iyisini yapmayı düşünüyoruz. Eğer hedeflerin ve heyecanların bittiği yerde yaşam bitmiştir. Ben inanıyorum ki, herkesin mutlu olacağı bir Boluspor seyredecektir, halkımız taraftarımız. Şuan ki hedefimiz, küme düşmek gibi bir düşüncemiz yok. Boluspor’un en iyi yerde olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

“BOLUSPOR EN İYİ YERDE OLACAKTIR”

“Şöyle bir olay var, açıkça bir şey söylemek istiyorum. Bir insan, sahip çıktığı zaman her şeyine, değerlerine, takımına, oyuncusuna, bir Ankaragücü gerçeği var. 10 hafta daha olsaydı ligde kalacaklardı. Belli bir kadro kurulmuştu. Boluspor camiası yıllardır içerde de olsam, dışarı da, da olsam, içersinde olduğum son 2 yılda çok büyük bir camiadır. Her şeyin üstesinden gelecektir. Takımımızda en iyi yerde olacaktır.”

1 yorum yapılmış
  • Tolga
    10 Haziran 2013 • 11:00
    Küme düşmek gibi hedef yokmuş sevindim :))) akşam gezmelerini biraz azaltmak lazım tabi...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.