VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Temiz gönüllere merhaba deyin

4 Haziran 2013

    Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Türkçe Olimpiyatları il etkinliğine bütün Bolu halkının gelmesini istediğini söyledi. Bolu Valisi ...

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Türkçe Olimpiyatları il etkinliğine bütün Bolu halkının gelmesini istediğini söyledi.

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, 6 Haziran Perşembe günü Bolu Atatürk Stadı'nda gerçekleştirilecek olan Türkçe Olimpiyatları il etkinliğine bütün Bolu halkının gelmesini istediğini belirtti. Özçimen, "Vatandaşlarımızı bu nedenle perşembe akşamı gerçekleştirilecek olan Türkçe Şöleni'ne davet ediyoruz. Emek veren öğretmenlerimize ve oralardan Bolu'ya gelen saf temiz gönüllere merhaba demek için. Orijinal bir gece olacağını düşünüyorum ve başarılar diliyorum." dedi.

11. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları çeşitli il etkinlikleri ile başladı. Bolu'da ilk kez gerçekleştirilecek olan etkinlikler ile ilgili konuşan Bolu Valisi İbrahim Özçimen, "Türkçe Olimpiyatları 10 yıldır yapılıyor. Bu yıl 11'incisi gerçekleştirilecek. Görev yaptığımız yerlerde gördük. Görev yaptığım yerlerde bu coşkuya şahit olmuştum. Bolu'da yapılmasını arzu ediyordum. Türkiye'nin bir çok ilinde gerçekleştiriliyor. Yaygınlaştı. Bu yapılanları Türk Milletinin dünyaya yaydığı eğitim imkanı olarak görmek lazım. Türk milletinin başardığı önemli bir iş. Dünyanın en geri kalmış ülkesinden en gelişmiş ülkesine kadar birçok ülkede ülkenin en kaliteli eğitim kurumları haline gelmiş bu okullar Türk Milletinin bir başarısıdır.İnsanlara ışık ve umut olunmuştur. Orada eğitim gören çocuklar ileride bizim dostumuz olacak. Çünkü onlar Türkçe düşünüyor, okuyor ve konuşuyor. Türkiye'den giden öğretmenler onları eğitiyor. Onların bakış açısı Türkçe bakış açısı olacaktır. Bu nedenle öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz. Vatandaşlarımızı bu nedenle perşembe akşamı gerçekleştirilecek olan Türkçe Şöleni'ne davet ediyoruz. Emek veren öğretmenlerimize ve oralardan Bolu'ya gelen saf temiz gönüllere merhaba demek için. Orijinal bir gece olacağını düşünüyorum ve başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.