VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Boluspor hocasını buldu

4 Haziran 2013

Boluspor yönetiminin yaptığı toplantıda teknik direktörün Ali Beykoz olmasına karar verildi. Ali Beykoz'a Hakkı Öztabağ ...

Boluspor yönetiminin yaptığı toplantıda teknik direktörün Ali Beykoz olmasına karar verildi. Ali Beykoz'a Hakkı Öztabağ yardımcılık yapacak. Kaleci antrenörü ise Abdullah Gerz olacak. Kararın yönetim kurulu toplantısında oy birliği ile alındığı ve sözleşmenin salı (bugün) günü imzalanacağı ifade edildi.

Boluspor Kulübü yönetimi toplantı sonrasında Basın ve Medya sorumlusu Özgen Koca tarafından kamuoyuna yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada son günlerde konuşulan transfer haberleri ile ilgili olarak , "Basında yer alan transferler ilgili gerçeklik payı olan her hangi bir fikir beyan edilmemiştir. Her hangi bir karara varılmamıştır" ifadelerine yer verildi. Boluspor Basın ve Medya Sorumlusu Özgen Koca, "Boluspor yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirmiştir. Gündem maddeleri görüşülerek yönetim içerisinde görev dağılımı yapılmıştır. Toplantının en önemli gündem maddesi teknik direktör konusu olmuştur. Gerçekleşen oylama sonucunda Başkan Mehmet İnceayan'ın kongre sonrası yaptığı konuşmasında da belirttiği gibi Bolu'muza yıllardır hizmeti olan Ali Beykoz'un getirilmesi konusunda prensip kararı alınmıştır. Önümüzdeki günlerde kendisi ve ekibiyle görüşülüp kamuoyunun bilgisine sunulacaktır" diye konuştu.

"DEDİKODULARA YER VERİLMEMESİ İÇİN"

Yapılan transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Koca, " Gerçeklik payı olan her hangi bir fikir beyan edilmemiştir. Her hangi bir karara varılmamıştır. Bu tarz yanlış anlamalara ve dedikodulara meydan verilmemesi açısından Başkanımız Mehmet İnceayan ve Medya sorumluları dışında yapılan açıklamalara önem vermemenizi rica ediyoruz. Diğer açıklamalarda kulübümüzün ve yönetimimizin" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.