VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bu hareket tepki çekti

1 Haziran 2013

Boluların tek yürek ve tek ses olduğu Gezi Park eyleminde, CHP İl Başkanı Fügen Kara’nın ...

Boluların tek yürek ve tek ses olduğu Gezi Park eyleminde, CHP İl Başkanı Fügen Kara’nın köylü bir kadının ikram ettiği çilekleri elinin tersiyle itip geri göndermesi şaşkınlık yarattı.

Cumhuriyet Halk Partisinin temel hedefleri arasında yer alan, orta sınıfın üstünlüğündeki sosyal adalet olarak belirlenen halkçılığın anlamı, Bolu'da yapılan eylemde anlamını biraz olsun yitirdi. Bolu'da yıllardır ilk kez bu kadar yoğun katılımın sağlandığı bir eylemde CHP'nin halkla daha da fazla iç içe olması gerekirken Fügen Kara'nın tutumu şaşkınlık yarattı. Eylem sırasında CHP'lilerin oturarak protesto yaptıkları bir anda Kadı Camisinin önünde yöresel ürün satan köylü bir kadın, bir kase çileği CHP'lilere ikram etti. CHP grubu içinde bulunan bir kişinin ikramı kabul etmesinin ardından araya giren İl Başkanı Fügen Kara, elinin tersi ile ikram edilen çilekleri sinirli bir şekilde köylü kadına geri verilmesini istedi. Fügen Kara'nın tepkisi karşısında şaşkına dönen köylü kadın, ikram ettiği çilekleri geri alarak alandan ayrıldı.

Muhabirimize yaşadığı o anı anlatan köylü kadın, "Hava sıcaktı ve serinlemeleri için çilek ikram ettim. O sırada yerde oturan bir kadın, elinin tersi ile çilekleri geri iterek gönderdi. Hiç değilse içinden bir tane olsa alınıp geri verilebilirdi. Çok üzüldüm. Bende onlardan biriyim. Bayrağımı boynuma takarak protestolara katıldım. Neden böyle davrandılar anlayamadım" dedi.

Kaynak:www.medyabolu.com

4 yorum yapılmış
  • Ramiz Güleç
    31 Mayıs 2013 • 11:00
    sayın yönetici,olayları çarpıtıyorsu,il başkanı Fügen Kara buranın yiyip içme yeri olmadığını düşünerek geri çevirmiştir,bunu köylü emekçi kadına yapılmış bir haksızlıktır açıklamanız çok ayıptır.
  • melungeon14
    31 Mayıs 2013 • 11:00
    kendini bilmez solcular işte bu kafayla giderlerse daha tayyib erdoğab başımızda cok yıllar kalır..
  • yurdaer
    31 Mayıs 2013 • 11:00
    zavallılar işte siz busunuz
  • zuhal ışın
    3 Haziran 2013 • 11:00
    Gerçekten yanlış bir haber bahsettiğiniz emekçi bizim üyemiz canımız kardeşimiz sadece o an yemenin uygun olmadığı için yapılmış bir hareket...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.