VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Patlama bölgesinde acıları paylaştı

30 Mayıs 2013

    Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile beraberindeki heyet Hatay ziyaretinin ikinci gününde, Reyhanlı'daki bombalı saldırılarda ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile beraberindeki heyet Hatay ziyaretinin ikinci gününde, Reyhanlı'daki bombalı saldırılarda hayatlarını kaybedenlerin acılı ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Başkan Yılmaz, kızını ve 2 yaşındaki torununu kaybeden, yaşadığı acıyla ellerini havaya kaldırırken çekilen fotoğrafıyla fenomen olan 72 yaşındaki Döne Kuvvet’i evinde ziyaret ederek, “Allah sizlere sabır versin. Bütün Türkiye arkanızda ve sizlere dua ediyor. Biz de acılarınıza ortak olmaya geldik. Bu saldırıyı yapanlar bizleri birbirimize düşürmeye çalışıyor. Ancak biz bu oyunlara gelmeyeceğiz. Hayatını kaybeden kızımız ve bebemize Allahtan rahmet sizlere de sabırlar diliyorum” dedi.

Yılmaz’ın konuşmasının ardından Döne Kuvvet ise gözyaşlarını tutamayarak patlama sonrası yaşadıklarını şöyle anlattı: “Kızım, torunum yeni gelmişlerdi. Teyzesi torunumu alıp çarşıya gitti. Ben de onlarla gittim. Kızım bana sen gelme dedi, ben de döndüm. Aramızda 100 metre kadar mesafe vardı. Büyük bir gürültü duydum ve her yeri duman kapladı. Patlamanın etkisiyle her şey yerle bir oldu. 'Allah'ım bir Müslüman yok mu, bizi kurtarın, bize yardım' diye feryat ettim. Yavrularımı çok aradım bulamadım. Her yana koştum, 'Bana yardım edin' diye kimseye sesimi duyuramadım. Ellerimi kaldırdım, Allah'a yalvardım kuşlarımı bana bağışla diye. Torunum ve kızımın cenazelerini görünce düşüp bayılmışım. Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın."

Daha sonra ziyaretlerine devam eden Başkan Yılmaz, saldırıda hayatını kaybeden 18 yaşındaki Murat Yellin ile 23 yaşında Ayşegül Kıran’ın ailelerine taziyede bulundu. Murat Yellin’in babasının, “Benim oğlum şehit oldu, hiçbir anne, babaya nasip olmaz” sözleri Başkan Yılmaz’ı oldukça duygulandırdı.

Belediye başkanı Yılmaz, acılı babaya, “Acınız gerçekten çok büyük, Allah kimseye evlat acısı vermesin. Ancak, evladınızın şehit olduğunu hissetmeniz bu acıyı biraz olsun dindiriyor ve Allah bir yandan acı verirken diğer yandan da sabrını veriyor. İnşallah bir daha böyle acı dolu günler yaşamayız” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.