VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz “Birlik ve beraberliğimizi bozamayacaklar”

30 Mayıs 2013

      Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve beraberindeki heyet, Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde bulunan Cilvegözü Sınır Kapısı’nı ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve beraberindeki heyet, Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde bulunan Cilvegözü Sınır Kapısı’nı ziyaret etti. Gümrük Bölge Müdürü A. Bünyamin Kulular’dan geçtiğimiz Şubat ayında meydana gelen patlamayla ilgili bilgi aldı.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, geçtiğimiz Şubat ayında gerçekleşen hain saldırı sonucu 17 vatandaşımızın hayatını kaybettiği Cilvegözü Sınır Kapısı’na ziyarette bulundu. Yılmaz, beraberindeki heyet ile birlikte ilk olarak Cilvegözü Gümrük Bölge Müdürü A. Bünyamin Kulular’ı ziyaret etti. Ziyarette Kulular’a geçmiş olsun dileklerinde bulunan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Zor şartlar altında burada görev yapıyorsunuz, Allah sizlere güç versin” diye konuşarak şöyle devam etti:

“Şu anda ekonomik ve siyasi olarak çok iyiye gidiyoruz ve biz iyiye gittikçe bazıları çok rahatsız oluyor. Fakat bu konuda yapabilecekleri çok şey olmadığından bizi ya içeriden sıkıntıya sokmaya çalışıyorlar ya da bu tür çirkin saldırılarla sıkıntıya sokmaya çalışıyorlar. Bunlar bizim birlik ve beraberliğimiz bozamayacaklar, dolayısıyla da uğraşmayı bırakıp kabul etmek zorunda kalacaklar. Sizlerin burada işi gerçekten zor ve bu sebeple Allah her birinize güç versin. Patlama da yakınlarını kaybedenlere de Allah’tan rahmet ailelerine sabır diliyorum.”

Cilvegözü Gümrük Bölge Müdürü A. Bünyamin Kulular da, Başkan Yılmaz ve beraberindekilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Maalesef geçtiğimiz aylarda çirkin bir saldırı gerçekleşti ve 17 vatandaşımızı kaybettik. Bizim coğrafyamız her zaman sıkıntılı bir coğrafya. Bu tür saldırılar bizim birlik ve bütünlüğümüzü hiçbir zaman bozamayacaktır. Sizlere de Bolu’dan gelip bizlerin acısını paylaştığınız ve bizlere destek olduğunuz için teşekkür ederiz” diye konuştu.

Daha sonra Bölge Müdürü Kulular, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve beraberindekilere patlamanın gerçekleştiği bölgeyi göstererek sınır kapısı hakkında bilgi verdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.