VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

'Gönüller Bir Olsun' projesi kapsamında 44 öğrenci Bolu'ya geldi

30 Mayıs 2013

          Bolu İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Siirtli öğrencilerle yürütülen 'Gönüller Bir Olsun' projesi kapsamında 44 öğrenci ...

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Siirtli öğrencilerle yürütülen 'Gönüller Bir Olsun' projesi kapsamında 44 öğrenci Bolu'ya geldi. Öğrenciler Vali İbrahim Özçimen'i ziyaret etti.

Vali İbrahim Özçimen, Bolu Emniyet Müdürlüğü'nün yürüttüğü 'Gönüller Bir Olsun' projesi kapsamında Siirt'ten Bolu'ya gelen 39 ortaöğretim ve 5 üniversite öğrencisini ağırladı. İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar'ın da hazır bulunduğu ziyarette, Vali Özçimen öğrencilerle yakından ilgilendi.

Öğrencileri valilik girişinde karşılayan ve hatıra fotoğrafı çektiren Vali Özçimen, sonra öğrencilerle birlikte Abant Toplantı Salonu'na çıktı.

'Gönüller Bir Olsun' projesi hakkında bilgiler veren Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, "Sizleri ilimizde görmekten çok memnun olduk. Her zaman sizleri ilimizde görmek isteriz. Memleketimizin doğusu-batısı yok. Her tarafı ayrı bir güzel. İnşallah buradaki gezinizi iyi hatıralarla anarsınız ve memleketinizde de iyi anlatırsınız." dedi.

Öğrencileri Bolu'da görmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Vali Özçimen ise yaptığı Japonya gezisinde Adıyaman, Muş, Diyarbakır ve Siirt'ten insanlarla karşılaştığını ve çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Ziyaretin sonunda Siirtli öğrenciler Vali Özçimen'e, Siirt Fıstığı hediye ederken, Vali Özçimen de ziyaretine gelen her öğrenciye çeşitli hediyeleri kendi elleriyle takdim etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.