VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Boluspor'da flaş gelişme...

29 Mayıs 2013

  Boluspor’da tekrar aday olmayacağını söyleyen Başkan Abdullah Abat’ın taraftarların ve yöneticilerin baskıları sonrasında tekrar aday ...

Boluspor’da tekrar aday olmayacağını söyleyen Başkan Abdullah Abat’ın taraftarların ve yöneticilerin baskıları sonrasında tekrar aday olacağı ifade edildi. Abat’ın liste hazırlıkları içinde olduğu, çok sayıda eski ve yeni yöneticiyle çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Şampiyon Gazetesi'nin ulaştığı bilgiye göre, Abdullah Abat aday olmayacağını söylediği günden bu yana camianın önde gelen isimleri ve taraftarların baskılarına maruz kaldı. Mehmet İnceayan’ın adaylığını açıklamasının ardından bu baskılar daha da arttı.

BASKILARA DAYANAMADI

Boluspor Başkanı Abdullah Abat, aday olmak istemediğini ve yönetimden bir adayın çıkmasını isteyerek geri çekildi. Ancak mevcut yönetimdeki yöneticiler Abat’a baskı yaparak bir dönem daha aday olmasını istediler. Başkan’ın dün akşam kararını verdiği ve bir dönem daha seçilmek için çalışmalara başladığı kaydedildi.

 NOT: BU HABER, HABER MERKEZİMİZE GELEN DUYUMLAR ÜZERİNE KALEME ALINMIŞTIR. ABDULLAH ABAT'IN RESMİ AÇIKLAMASI DEĞİLDİR.  HABERİN SORUMLULUĞU TAMAMEN GAZETEMİZE AİTTİR...

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.