VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Özköylü dobra dobra konuştu.

28 Mayıs 2013

Bir süre önce Boluspor’a geleceği söylenen tecrübeli teknik adam Osman Özköylü, Şampiyon Gazetesi’ne dobra açıklamalar ...

Bir süre önce Boluspor’a geleceği söylenen tecrübeli teknik adam Osman Özköylü, Şampiyon Gazetesi’ne dobra açıklamalar yaptı. Özköylü, “Abdullah Abat devam etseydi yüzde 99 Boluspor’un başında olacaktım. Her konuda anlaşmıştık. Yeni yönetime ve göreve gelecek teknik heyete başarılar diliyorum” dedi.

Boluspor’da geçtiğimiz haftalarda Boluspor’la adı anılan ve geçen sezon Kayseri Erciyesspor’u Süper Lig’e çıkartan Osman Özköylü, “Abdullah Abat ile bir süre önce görüştüm. Kendisiyle her konuda anlaşmıştık. Ancak sayın Başkan bana göreve devam etmeyeceğini söylediği zaman görüşmeleri bıraktık. Her konuda anlaşmıştık. Ancak gelinen noktada yeni yönetime ve göreve gelecek teknik heyete başarılar diliyorum. Boluspor bu ligde her zaman başarılı olmayı hak ediyor” diye konuştu. Özköylü, Abdullah Abat’ın dürüst bir insan olduğunu ve ilerleyen yıllarda mutlaka tekrar Türk sporuna hizmet etmesi gerektiğini ifade ederek, Boluspor camiasına başarılar diledi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.