VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bu yoldan dönmem

27 Mayıs 2013

  Boluspor Başkan adayı Mehmet İnceayan düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. İnceayan, “Gereken kişilerle görüşmelerimi ...

Boluspor Başkan adayı Mehmet İnceayan düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. İnceayan, “Gereken kişilerle görüşmelerimi yaptım ve başkan adayıyım. Artık bu yoldan dönüş yok” dedi.

Boluspor eski Başkanları’ndan Mehmet İnceayan, Termal Otel’de basın toplantısı düzenledi. İnceayan, “Herkesle görüştüm. Kararımı verdim ve artık başkan adayıyım. Bu işten dönüş yok. Kim aday oluyorsa olsun secime gireceğim. Yönetim listesini Cuma günü kamuoyu ile paylaşacağım. 25-30 kişilik bir ekibim olacak. Benim Boluspor’dan bir beklentim yok. Ne Belediye başkanı ne de milletvekili olacağım diye bir düşüncem olmadı. Boluspor da kırgınlıklar çok bu kırgınlıkları gidereceğim” dedi.

“HERKESİN FİKRİNİ ALACAĞIM"

Benim Boluspor’dan gelecek olarak bir beklentim yok. Abdullah başkana da söyledim. Ben ne belediye başkanı olacağım, ne milletvekili olacağım. Benim tek hedefim Boluspor’la ilgili kırgınlıkların kalkması için köprü olacağım. Yönetim kurulu toplantılarını Pazartesi günü yapacağım ve Salı günüde eski başkanlarla kulüpte bir toplantıda bir araya geleceğim. Onların fikirlerini alacağım. Boluspor’da görev yapan herkes ne olursa olsun kulüpten ilişkisini kesemez” dedi.

"DENK BÜTÇE YAPACAĞIZ"

“Kulübün bir bütçesini yapacağız. Bu bütçe denk bir bütçe olacak. Şuanda benim kafamda tek bir proje var. Yaklaşık 100 bin adet milli piyango bileti yapmayı düşünüyorum. Bu projeyi 83-84 sezonunda yapmıştım ve 28 bin bilet satarak iyi gelir elde etmiştik. Boluspor yıllardır bir iskelet kurmadan, her sene 15-20 transfer yaparak sezona başladı. Şuanda takımda kimlerin kalıp kalmayacağını bilmiyorum. Mukavelesi devam eden oyuncular var onlarla oturup konuşacağız. Tabiî ki bizimde kafamızda mevcut kadroda olupta, benim kalmasını istediğim oyuncular var. Bir Ali Güzeldal, bir İskender Alın. Bu oyuncuların bu sezon daha verimli olacaklarına inanıyorum.”

İŞTE İNCEAYAN'IN TEKNİK EKİBİ

Mehmet İnceayan, sözlerini şu şekilde sürdürdü "Teknik Direktör olarak Ali Beykoz’u takımın başına getireceğim. Yardımcıları Hakkı Öztabağ ve kaleci antrenörü Miraç Parlak. Bu üçlüyle çalışmayı düşünüyorum. Bir kere elinizdeki kadro iyi olursa bir kere kesinlikle o hoca başarılı olur. Ama iyi bir kadro yapamazsan hocada bu işi beceremezse veril alamazsın. İyi bir kadro hocayı bir numara yapar. Osman Özköylü’yü kim tanıyordu. Ama ne oldu, gitti adam Denizli’den adam getirdi ve K.Erciyesspor’u süper lige çıkarttı. Ali Beykoz, bana göre şans vermemiz gereken bir arkadaşımız. Ali Beykoz kariyer olarak diğer hocalardan bir farkı yok. Ben Ali Beykoz’a inanıyorum” dedi.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.