VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bu iş gönül işi

26 Mayıs 2013

        Kimse Yok mu Derneği Genel Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren Arama Kurtarma Sağlık Yardım (Asya) Arama ...

Kimse Yok mu Derneği Genel Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren Arama Kurtarma Sağlık Yardım (Asya) Arama Kurtarma Birimi'nin bütün üyeleri Bolu Abant'ta 2 gün kamp yaptı.

Haber: Abdullah Ceyhan

Asya Arama Kurtarma gönüllüleri Abant civarındaki dağlık ve ormanlık alanda 2 gün süreyle kampa girdi. Ülke genelindeki 13 ilden yaklaşık 300 gönüllünün katıldığı kampta gerçekleştirilen çeşitli etkinlikler ve oyunlarla gönüllülerin birbirleri ile olan dayanışması arttırıldı.

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Asya Grup Lideri Cenk Yoleri, "Buraya Türkiye'nin 13 noktasından gelen Asya arama kurtarma ekiplerinin motivasyon maksatlı olan kampındasınız. Yılda 1 defa ekiplerimiz toplanıp motivasyon maksatlı eğitimler yapıyorlar. Bu eğitimlerde ki hedefimiz timlerdeki gönüllülerin kaynaşmaları takım ruhunun aşılanmasıdır. Çok başarılı geçiyor. 2 günlük bir kamptı. Dana önce kamplar yapıldı ama bu ulusal ekiplerin birleşmesi açısından çok iyi bir kamptı. Uçan adam, çekirge sürüsü, halatla tırmanma, kördüğüm gibi oyunlar kaynaşmayı sağlayacaktır." dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.