VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Muhtarları uyardı...

24 Mayıs 2013

Bolu Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, emniyet müdür yardımcılarıyla birlikte mahalle muhtarlarına huzur toplantısı yaparak dolandırıcı ...

Bolu Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, emniyet müdür yardımcılarıyla birlikte mahalle muhtarlarına huzur toplantısı yaparak dolandırıcı ve hırsızlık olaylarına karşı dikkatli olunması konusunda uyarılarda bulundu.

Bolu Emniyet Müdürlüğü Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen ‘Huzur toplantısı’na Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çalışkan ve mahalle muhtarları katıldı. Slayt gösterisi ile başlayan toplantıda Bolu Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar muhtarlara bir konuşma yaptı. Durmuşlar, “Şehirde yaşayan vatandaşlarımızın güvenliği için bütün birimlerimizle organize bir şekilde çalışıyoruz. Bolu'yu en huzurlu kentler sıralamasında yukarılara taşımayı beraber başardık. Biz bu huzurlu kenti emanet aldık. Emanete sizlerin desteği ve arkadaşların gayreti ile sahip çıkıyoruz. Ciddi başarılar elde ettik. Bolu iki büyük şehrin ortasında. Bu nedenle trafik yoğunlu yaşanıyor. Turizm, eğitim ve ticaret nedeniyle ilimize çok sayıda yabancı gelmektedir. Fakat gelenler huzur ortamı nedeniyle memnun kalmaktadır. Bu huzur ortamının bozulmaması için muhtarlar en fazla katkıyı yapmaktadırlar. Vatandaşlarımız yazın evlerinde durmuyorlar. Yaylalara giden tatile gidenler var. Onların evleri dükkanları, arabaları ve canları bize emanet. Bazen yoğunluk nedeniyle bazı bölgelerde boşluklar yaşanıyor. Buralarda sizlerin duyarlılığı bize çok büyük katkı sağlayacaktır" dedi.

Sabri Durmuşlar'ın ardından Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Faruk Demir şubeye bağlı birimleri tanıtarak yapılan çalışmalar hakkında istatistik verilerini açıkladı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.