VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Gölcük nilüfer açtı

24 Mayıs 2013

Gölcük Tabiat Parkı'na 54 farklı Nilüfer çiçeği dikildi. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz nilüferleri göle ...

Gölcük Tabiat Parkı'na 54 farklı Nilüfer çiçeği dikildi. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz nilüferleri göle girerek kendi elleriyle dikerken, "Gölcüğü daha mükemmel hale getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

Gölcük Tabiat Parkı'nda göl üzerinde bulunan nilüferlere yenileri eklendi. Farkı renk ve türlerde toplam 270 Nilüfer çiçeğin göle dikildiği Gölcük rengarenk bir görüntüye kavuştu. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, tabiat harikası Gölcüğü daha güzel hale getimek için çalıştıklarını ifade ederek, "Eşşiz bir güzelliğe sahip bir yer Gölcük. Buraya daha da renk katmak için 54 farklı çeşitte Nilüfer dikiyoruz. Gölcük, artık Nilüfer çiçekleriyle de anılacak bir yer haline gelecek. Gölcük'ü daha da güzel bir hale getirmek için hummalı bir çalışma yürütüyoruz. Çalışmalarımız son aşamaya geldi. Gölcüğe gelen tatilcilere keyifli anlar yaşatmak için elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

Yılmaz ayrıca, "Tabiatın kalbi Bolu'da bir cennet köşesi olan Gölcük'ü hedefimiz, sadece Türkiye'de değil dünyada marka yapmak.

Biz de çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürerek Gölcük'ü ve şehrimizi yaşanabilecek en güzel yer haline getirmeye çalışıyoruz. Bir Nilüfer koleksiyoncumuzun ürettiklerinden özenle seçilen 54 çeşit nilüferi doğa harikası Gölcük'le buluşturduk. Bundan sonra Nilüfer denilince Gölcük akla gelecek. Buraya dikilen bu türler önümüzdeki dönem içerisinde göle uyum sağladıklarında dikeceğimiz diğer türlerle birlikte sayıyı arttırmayı hedefliyoruz" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.