VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Adaylıktan çekildi

23 Mayıs 2013

    Boluspor'da yarın yapılacak olağan kongre öncesi mevcut başkan Abdullah Abat'ın başkan adaylığından çekilmesi kırmızı beyazlı ...

Boluspor'da yarın yapılacak olağan kongre öncesi mevcut başkan Abdullah Abat'ın başkan adaylığından çekilmesi kırmızı beyazlı camiaya şok etkisi yarattı.

Bir yıldır kırmızı beyazlı takımın başkanlığını yürüten Abdullah Abat, Boluspor tesislerinde düzenlediği basın toplantısında aday olmayacağını açıkladı. Abat'ın kongreye sayılı saatler kala aday olmayacağını açıklama kırmızı beyazlı camiada şaşkınlık yarattı. Sezon boyunca Boluspor'un başarısı için çalıştığını belirten Abat, "Başkanlık görevini yürüttüğüm süre boyunca kimseye eğilip bükülmedim. Bu takımın başarısı için birlik lazım. Kulübü ileriye götürmek için kentin dinamizmiyle birlik olması gerekiyor. Hiç bir futbolcuya dışarıdan müdahale edilmesine izin vermedim ve doğru bildiğimi yaptım" dedi.

Tüm eleştirilere ve karalamalara rağmen sustuğunu söyleyen ve üzgün olduğunu görülen Abat, "Herkes bizim ne yaptığımızı ve kim olduğumuzu biliyor. Yarın yapılacak kongrede aday olmayacağım. Kimin ne hakkı varsa helal etmesini istiyorum. Bu koltuklar gelip geçiçidir ve bu bir hizmet yarışı. Başkanlık koltuğuna düzgün insanlar gelsin" şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.