VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu, Türkçe şölenine hazırlanıyor

23 Mayıs 2013

Uluslararası Türkçe Derneği (TÜRKÇE-DER) tarafından düzenlenen 11. Uluslararası Dil ve Kültür Festivali Bolu il etkinlikleri ...

Uluslararası Türkçe Derneği (TÜRKÇE-DER) tarafından düzenlenen 11. Uluslararası Dil ve Kültür Festivali Bolu il etkinlikleri Düzenleme Komitesi, yapılacak olan 11.Türkçe Olimpiyatları'yla ilgili basın toplantısı düzenledi.

Bolu Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin ( BOSİAD) kongre salonunda yapılan toplantıya İl Etkinlikleri Düzenleme Komitesi ve BOSİAD Başkanı İsmail Hakkı Özmen de katıldı. Burada konuşan ve olimpiyatların bu sene 'Evrensel Barışa Doğru' sloganıyla başlayacağını söyleyen Tertip Komitesi Başkanı Ali Topaloğlu, 140 ülkeden 2 bin finalist öğrencinin katılacağı etkinliğin 55 şehirde 99 sahnede yapılacağını belirtti.

Bolu'daki etkinliğin Vali İbrahim Özçimen, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile sponsor firmaların vermiş olduğu desteklerle yapılacağını hatırlatan Topaloğlu, Bolu Atatürk Stadyumu'nda 6 Haziran'da yapılacak şenlikte, 20 ülkeden 80 öğrencinin gösteri sunacağını kaydetti. Topaloğlu, "Bu yıl inşallah BOSİAD ve TÜRKÇE-DER işbirliği ile il etkinlikleri 6 Haziran'da Bolumuzda da gerçekleştirilecek. Bu organizasyonun ilimizde gerçekleşmesinde emeği geçen; başta Valimize, Belediye Başkanımıza, milletvekillerimize, bütün sponsorlarımıza ve siz değerli basın mensuplarına teşekkür ediyorum." dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.