VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Kaçak avcılara devriyeli önlem

22 Mayıs 2013

Bolu'da yaz mevsiminin gelmesi nedeniyle jandarma ekipleri kaçak avlanmaya yönelik önlemler aldı. Bolu İl Jandarma Komutanlığı ...

Bolu'da yaz mevsiminin gelmesi nedeniyle jandarma ekipleri kaçak avlanmaya yönelik önlemler aldı.

Bolu İl Jandarma Komutanlığı yaz mevsimi ile birlikte artış gösteren kaçak avlanma olaylarına karşı önlemlerini arttırdı. Görev bölgesi içerisinde yer alan göller, mesire alanları, piknik alanları ve ormanlık alanlarında 'Jandarma Devriyesi' sıklaştırıldı.

Devriye sayının arttırılması işe yaradı. Seben İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı jandarma ekipleri devriye sırasında, Dedeler köyü mülki sınırları içerisinde bulunan Seben Göleti mevkinde yapılan kontrolde izinsiz avlanan balıkçılara para cezası kesti. İzinsiz olarak şişme bot ve ağ kullanarak balık avladıkları tespit edilen M.K., U.Ç., A.H., A.H., M.Ç. ve B.E. hakkında kişi başı 5 milyon 7 bin 100 Türk Lirası olmak üzere toplam 30 milyon 426 bin Türk Lirası para cezası uygulandı. Devriye sırasında ele geçirilen 150 metre uzunluğundaki balık ağı, 1) adet bot, 3 adet kürek ve 543 adet çeşitli boy ve ağırlıktaki sazan balığı Bolu İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.