VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Yamaner istifa etti

20 Mayıs 2013

Boluspor kulüp başkan yardımcısı ve Basketbol Şube Sorumlusu Fatih Yamaner, Kuşadası’nda gerçekleştirilen 2. Lig Final ...

Boluspor kulüp başkan yardımcısı ve Basketbol Şube Sorumlusu Fatih Yamaner, Kuşadası’nda gerçekleştirilen 2. Lig Final müsabakalarının tamamlanmasının ardından spor yöneticiliği görevini bıraktığını açıkladı. Sosyal paylaşım sitesinden açıklamalarda bulunan Yamaner, “Boluspor da amatör sporlara bakış açısının değişmeyeceğine olan inancımdan dolayı spor yöneticiliğine ara veriyorum” dedi.

Boluspor Kulüp Başkan Yardımcısı ve Basketbol Şube Sorumlusu Fatih Yamaner, Kuşadası’nda gerçekleştirilen turnuvanın ardından spor yöneticiliğine ara verdiğini açıkladı. 2. Lig Yükselme Grup maçlarının tamamlanmasının ardından açıklamalarda bulunan Yamaner, “Boluspor Basketbol takımımızın yanında final grubu son maçında yönetim kurulu üyesi olarak son görevimi de tamamlamış bulunmaktayım. İyi niyet ile son ana kadar çalıştığım için vicdanım ve gönlüm çok rahat bir şekilde karar aldım. Boluspor da amatör sporlara bakış açısının değişmeyeceğine olan inancımdan dolayı spor yöneticiliğine ara veriyorum. Bu düşünce tarzı enerjim hala yüksek olmasına rağmen içimdeki hizmet aşkını ağır yaralamıştır. Boluspor’a destek olmak için sadece yönetim kurulu üyesi olmanın şart olmadığını düşünüyorum. Bu kararımı finaller öncesi aldım. Fakat teknik kadro ve oyuncularıma son maç bitene kadar destek olmak adına son müsabakadan sonra açıklıyorum. Boluspor kişilere bağlı olmayacak kadar büyük bir camia olduğu için şahsım için önemli bir karardır. Yamaner Ailesi olarak Boluspor kulübüne geçmiş yıllarda nasıl destek olduysak bundan sonrada aynı desteği vermeye devam edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

1 yorum yapılmış
  • SİNAN GÜLER
    19 Mayıs 2013 • 11:00
    BAŞKANIM BU BOLUSPOR ANCAK SENİ YORAR VE YARALAR. GEREKLİ OLANI GEREKTİĞİ GİBİ YAPMIŞSSIN. TEBRİKLER...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.