VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Yeni hali büyülüyor...

19 Mayıs 2013

      2 yıldan bu yana Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan Cumhuriyet Parkı’nda hizmet veren Park Kafe’nin yeni konsepti ...

2 yıldan bu yana Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan Cumhuriyet Parkı’nda hizmet veren Park Kafe’nin yeni konsepti ve düzenlenen bahçesi görenleri büyülüyor. Beğeni toplayan parkın yeni haline  Bolulular büyük ilgi gösteriyor.

Büyüyen ve gelişen Bolu’yla birlikte işyerleri de bu gelişime ayak uyduruyor. Bunların başında Cumhuriyet Parkı’nda hizmet veren Park Kafe geliyor. Yaz aylarının gelmesiyle Bolulular parkalara akın ederken, Park Kafe’nin bahçesinin yeni hali beğeni topluyor. Bir zamanlar sarhoşların mekanı olan ve Erkan Bektaş isimli işletmeci tarafından muhteşem bir görüntüye bürünen Cumhuriyet Parkı’nın bahçesinde yeni düzenlemeler yapıldı.

Havuzların konulduğu ve çiçek bahçesine dönen Park Kafe’nin bahçesinin yanı sıra kafenin içerisinde değişiklikler yapıldı. Park Kafe’nin işletmecisi Erkan Bektaş, Bolu’ya güzel bir mekan kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, “Bolulular açıldığı günden bu yana işyerimize büyük ilgi gösterdiler. Bizlerde Bolu halkına layık olabilmek için kafemizin bahçesinde ve içinde değişiklikler yaptık. Bolulular ve Bolu dışından gelen insanları en iyi şekilde ağırlamak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.