VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Küskünler geçidi gibi

19 Mayıs 2013

  Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile daha öncesinde kavgalı olduğu iki isim aynı törende karşılaşınca olanlar ...

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile daha öncesinde kavgalı olduğu iki isim aynı törende karşılaşınca olanlar oldu. Gerginlikleri yüzlerine yansıyan üç isim konuşmamak için büyük çaba sarfetti.

Haber: Abdullah Ceyhan

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Karaçayır Spor Kompleksinde Bolu Çimento A.Ş.'nin katkılarıyla düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Tenis Turnuvası 'na katıldı. Turnuvanın son karşılaşmalarını izleyen Alaaddin Yılmaz ilk şoku karşısında daha önce tartıştığı Bolu Baro Başkanı Ferit Atalay'ı görünce yaşadı. İlk başta nasıl davranacağını kararlaştıramayan her iki isim, selamlaştıktan sonra kendilerine gösterilen yerlere oturdular. Yeni adliye binasının yer tahsisi konusunda tartışan ve birbirlerine karşı açıklamalarda bulunan iki isim birbiriyle uzun süre konuşmadı.Daha önce yaşanan olaylarda birbirlerine karşı sert söylemlerde bulunan ikili tören boyunca konuşmamak için çaba sarf etti.

YÜZÜNÜ ÇEVİRDİ

Yaklaşık 1 yıl önce bir düğün merasimi sırasında Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile kavga eden İş Adamı Yılmaz Becikoğlu törene sonradan katıldı. Becikoğlu'nun geldiğini gören Başkan Yılmaz yanındakilere dönüp sohbet etmeyi tercih etti. Bir anda buz kesen protokol üyeleri ne yapacağını şaşırdı. Artan gerginlik davetlilerin yüzüne de yansıdı. Protokol ile tokalaşan Becikoğlu Belediye Başkanının elini sıkarak tokalaştı. Başkan Yılmaz Becikoğlu'nun yüzüne bakmadan sadece elini sıkmakla yetindi.

NECİP ÇARIKÇI

Geçmiş dönemlerde zaman zaman bir birleriyle gerginlik yaşayan iki eski Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı ile Yılmaz Becikoğlu'nunda yüzünde ki gerginlik dikkatlerden kaçmadı. Küskünler turnuvasına dönen ödül töreninde herhangi bir tartışma yaşanmaması ise yüreklere su serpti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.