VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

5 yıldızlı spor tesisinde izdiham

19 Mayıs 2013

Bolu Belediyesi tarafından eski katlı otopark üstünde inşa edilen ve bölgenin en büyük spor merkezi ...

Bolu Belediyesi tarafından eski katlı otopark üstünde inşa edilen ve bölgenin en büyük spor merkezi haline gelen 'Bolu Belediyesi Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi' coşkulu bir katılımla resmi olarak açıldı.

Batı Karadeniz Bölgesi'nin en iddialı spor merkezi olma sloganıyla yol çıkılan Bolu Belediyesi Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi'nin açılışına AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, BTSO Başkanı Emin Semercioğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İzdihamın yaşandığı açılışta, konuşan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Bolu'muza büyük işler yapıyoruz. Bazılarının hayal edemeyeceği işleri başarıyoruz. İnşallah bu tesis Bolu'muza katkı sağlar. Değer katar. Burası bin metrekare fitness salonu, 500 metrekare kafeterya alanı, 150 ve 120 metrekare iki adet halk oyunları, latin dansları, plates, bale, uzakdoğu sporlarının yapılacağı özel oda, 300 metrekare asma kat, bay ve bayan soyunma odaları, bay ve bayan ayrı olmak üzere 9 adet banyo, 3 adet tuvaletten oluşan ve toplamda 2 bin m2 alana sahip bir merkez. İnşallah Bolu'muza layıktır. Açılışa geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim" dedi.

Yılmaz'ın ardından kürsüye çıkan Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Keskin ise, Bolu Belediyesi'nin gerçekleştirdiği hizmetlerden övgüyle söz etti. Kurdele kesiminin ardından protokol üyeleri ile vatandaşlar tesisi gezdi. Tesis içinde ise Bolu Belediye Spor Kulübü'ne bağlı jimnastik ve karate kulübü öğrencileri minik bir gösteri düzenledi. İzleyicilerden tam not alan gösterilerin ardından tesisin kafeteryasında vatandaşlara çeşitli ikramlar sunuldu

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.