VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu'da tenis rüzgarı

19 Mayıs 2013

    Bolu Çimento A.Ş.'nin katkılarıyla düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Tenis Turnuvası nefesleri keserken, ...

Bolu Çimento A.Ş.'nin katkılarıyla düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Tenis Turnuvası nefesleri keserken, dereceye girenlere ödülleri verildi.

Karaçayır Spor Kompleksi'nde düzenlenen ve 6 gün süren tenis turnuvasında sporcular kıyasıya yarışırken, tek erkeklerde Sami Gülen, tek erkeklerde ikinci Alptekin Aydın, tek bayanlar birincisi Sinem Erdem, tek bayanlar ikinci Pelin Pehlivan, çift erkeklerde birincisi İbrahim Kalender ve Meriç Akaya çifti, çift erkekler klasmanında ikinci Cevat Yıldız ve Sami Gülen oldu.

Yarışmaları Bolu Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Keskin, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Bolu Baro Başkanı Ferit Atalay, Bolu Çimento A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Memiş Vanlı ve çok sayıda iş adamı ve vatandaş izledi. Yarışmacılara ödülleri protokol üyeleri tarafından verilirken son olarak hatıra fotoğrafı çektirildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.