VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Polislere kurban kesti

17 Mayıs 2013

  www.medyabolu.com.tr   Bolu’da, görevli polis memurlarının son iki ayda 10 trafik kazasına karışıp yaralanmalarının ardından İl Emniyet ...

www.medyabolu.com.tr

Bolu’da, görevli polis memurlarının son iki ayda 10 trafik kazasına karışıp yaralanmalarının ardından İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar tarafından adaklık kurban kesildi. Polisler, kurbanın kanını alınlarına sürdü.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memurlarının son iki ayda 10 trafik kazasına karışıp yaralanmaları nedeniyle bugün, Yıldırım Ekipler Amirliği bahçesinde adaklık kurban kesildi. Kamyonetin arkasından indirilen 3 koyunun gözlerini bağlayan polisler, koyunları bir süre sevdi. Bolu Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ve polis memurları kurbanlık koyunların başında dua etmesinden sonra kasap tarafından kurbanlar kesildi. Sabri Durmuşlar ve polisler, kesilen kurbanın kanını alınlarına sürdü.

Kaza ve belalardan kurtulmak için kurban kestiklerini söyleyen Sabri Durmuşlar, “Son iki ay içinde resmi ve sivil ekiplerimiz toplam 10 trafik kazasına karıştı. Kmeydana gelen yaralanmalar nedeniyle arkadaşlarımdan kurban kesme talebi geldi. Bende uygun buldum. Vatandaşımızın canını malı koruyan polislerimizin trafikte ve başka olaylarda yaralanmamaları için kurban kestik. Allah inşallah kabul eder” dedi.

Kaynak:

1 yorum yapılmış
  • ats2
    16 Mayıs 2013 • 11:00
    Kurban keseceklerine acemi polislerine direksiyon dersi Verseler daha isabetli olur. Ayrica polis memurlarina Ahlak ve hoşgörü dersi de verilmeli. Beline silahi gözüne Raybani takan memur kendini Bolu'nun şerifi saniyor.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.