VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Boluspor'da son gelişmeler

17 Mayıs 2013

      Boluspor’da olağan kongreye sayılı günler kala kimlerin aday olacağı merakla beklenirken, mevcut Başkan Abdullah Abat’ın ...

Boluspor’da olağan kongreye sayılı günler kala kimlerin aday olacağı merakla beklenirken, mevcut Başkan Abdullah Abat’ın bir dönem daha delegelerden destek isteyeceği ifade edildi. Abat, yönetimde yeni yüzler ve yeni vizyon ile kamuoyunun karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kongre 24 Mayıs’ta yapılacak ve çoğunluk sağlanamadığı takdirde 31 Mayıs’a ertelenecek.

ALBAYRAK İDDİASI..

Kongre öncesinde Boluspor’da sessizlik hakim. Geçtiğimiz hafta kamuoyunda Boluspor eski Başkan Yardımcısı Ercan Albayrak’ın eski Başkan Necip Çarıkçı’nın desteğiyle kongrede Abdullah Abat’ın karşısına aday olacağı konuşulurken, mevcut Başkan Abat, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

YENİ YÜZLERLE GELİYOR

Boluspor Başkanı Abdullah Abat, kongrede tekrar aday olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Abat’ın yeni yüzler ve genç isimlerle yola devam edeceği ve 3 yıllık plan yaparak delegelerden destek isteyeceği gelen bilgiler arasında. Geçtiğimiz sezon takımın istenilen performansı verememesi ve yapılan hatalar göz önünde bulunduran Abdullah Abat bu kez adımlarını sağlam atıyor. Yönetimde bazı isimlerin Başkan Abat’la konuşarak dinlenmek istedikleri öğrenildi. Başkan, geçmiş yönetimlerde görev yapmış ve tecrübe sahibi bir çok ismi kadrosuna katarak kongreye gidecek.

Diğer yandan, Boluspor eski Başkan Yardımcısı Ercan Albayrak’ın da kongre öncesinde çalışmalarını kapalı kapılar ardında devam ettirdiği konuşuluyor. Eski Başkanlardan Necip Çarıkçı’nın Albayrak’a açık destek verdiği ve üyelerle konuştuğu ifade ediliyor. Çarıkçı’nın kamuoyunda kulüp borcunun çok fazla olduğunu sürekli konuştuğu iddia ediliyor. Bu sözler Boluspor yönetiminden büyük tepki çekiyor. Albayrak’ın son kararını bu günlerde vermesi bekleniyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.