VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İşte Abat'ın teknik direktör adayları

17 Mayıs 2013

      Boluspor Başkanı Abdullah Abat, kongreyi tekrar kazanması durumunda takımın başına getireceği teknik adamlarla ilgili çalışmalarını ...

Boluspor Başkanı Abdullah Abat, kongreyi tekrar kazanması durumunda takımın başına getireceği teknik adamlarla ilgili çalışmalarını başlattığı ifade ediliyor. Şampiyon Gazetesi’nin edindiği bilgiye göre, Abat’ın 3 isim için çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

 MUSTAFA AKÇAY SESLERİ

Boluspor Başkanı Abdullah Abat, delegelerden güvenoyu aldığı taktirde takımın başına 3 isimden birini getirmeyi planladığı öğrenildi. Abat’ın, ilk önce geçtiğimiz sezon 1461 Trabzon’u çalıştıran Mustafa Reşit Akçay’ı takımın başına getirmek istiyor. Mustafa hocanın Boluspor’u çalıştırmak istediği ve ilk görüşmenin yapıldığı da gelen bilgiler arasında. 1461 Trabzon’da başarılı bir sezon geçiren Akçay’ın fazla takviye yapılmadan mevcut kadronun korunmasını istediği kaydedildi.

İKİNCİ ADAY…

Diğer yandan geçen sezon Kayseri Erciyesspor’u Süper Lig’e taşıyan Osman Özköylü’nün de gönlünün Boluspor’dan yana olduğu ve gelmek istediği konuşuluyor. Başarılı teknik adamın Boluspor Başkanı Abdullah Abat’la telefonda görüştüğü öğrenildi. Abdullah Abat’ın Reşit Akçay olmaması durumunda rotayı Özköylü’ye çevirmesi bekleniyor.

 CİHAT ARSLAN’DA GÜNDEMDE…

Boluspor Başkanı Abdullah Abat’ın kongrede güven oyu alması durumunda takımın başında teknik direktör olarak takımının başında görmek istediği 3. isim de iki sezon önce Boluspor’u çalıştıran ve geçen sezon Karşıyaka’da görev yapan Cihat Arslan.

3 yorum yapılmış
  • erdal gören
    16 Mayıs 2013 • 11:00
    sayın başkan ,cihat hoca ile kanlarımız uyuştu.onun gelmesi bizi mutlu eder.
  • fatih ereğli
    16 Mayıs 2013 • 11:00
    bu takıma cıhat hoca felan gerekmez,bıze ertugrul hoca gerekır.ertugrul saglam acıklamasında bu sene 1.lig takımı calıstırmak ıstıyorum dedı.gıdılsın ne ıstıyorsa kabul edılsın ertugrul hocayı takımımızın basına getırsınler,tahmınımcede olumlu bakar cunku akcakocalı ertugrul hoca.yonetım bız adam gıbı adam ıstıyoruz bu da ertugrul saglam'dır!!!!
  • süleman yüksekel
    17 Mayıs 2013 • 11:00
    Bencede Ertuğrul hoca çok iyi olur,Onun gelmesi hem takıma hem taraftarımıza yeni bir heyecan katacaktır.Çünkü ben dahil taraftar takıma küsmüş durumda.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.