VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İnancımız tam yolumuz açık

16 Mayıs 2013

  Türkiye Basketbol 3. Ligi Final Grubu ikinci gün son maçında Boluspor, İstanbul Teknik Üniversitesi’ni 68-73 ...

Türkiye Basketbol 3. Ligi Final Grubu ikinci gün son maçında Boluspor, İstanbul Teknik Üniversitesi’ni 68-73 mağlup ederek ilk galibiyetine imza attı.

Oldukça hızlı başlayan mücadelede iki takım da tempoyu korumak için hızlı hücumla tercih etti. Oyunun ilk 3 dakikası dengede (8-8) geçerken bu bölümden sonra hem hücumda hem de savunmada vites yükselten Boluspor, yakaladığı 13-0’lık seriyle 8-21’lik skoru yakaladı. Arın Soğancıoğlu’nun son saniyelerde bulduğu 3 sayılık basketle ilk yarı 11-21’le kapandı.

İkinci çeyrekte Tolga Tekinalp’in oyuna dahil olmasıyla pota altı savunmasını artıran İTÜ, hücumda dış şutlardan bulduğu üst üste sayılarla 23-28’i yakaladı. İlk yarı Serkan Çetin’in bitime 5 saniye kala bulduğu 3 sayılık basketle 33-37’lik skorla tamamlandı.

İkinci yarının ilk bölümünde iki takım da temkinli bir oyun biçimi sergiledi. Teknik Üniversitesi bu bölümde özellikle dış atışlardan bulduğu sayılarla üstünlüğü eline geçirmeyi başardı (47-43). İkinci yarıda da üç sayı çizgisinin gerisinden iyi bir yüzde yakalayan Arın Soğancıoğlu’nun son saniyelerde attığı basketle son çeyreğe 50-48’lik skorla girildi.

Final periyotundaki mücadele nefesleri keserken üstünlük birçok kez el değiştirdi. Son saniyeleri kıran kırana geçen mücadelede daha iyi savunma yapan Bolu, İTÜ’ye 68-73 mağlup ederek turnuvadaki ilk galibiyetini elde etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.