VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İnsanlık ölmemiş dedirten olay

16 Mayıs 2013

Bolu'da, eczacılık yapan Musa Emre Yılmaz'ın bankaya giderken düşürdüğü 22 bin 450 TL'yi bulan imam ...

Bolu'da, eczacılık yapan Musa Emre Yılmaz'ın bankaya giderken düşürdüğü 22 bin 450 TL'yi bulan imam Ziyaittin Güney, parayı zabıtaya teslim etti. Musa Emre Yılmaz zabıtadan parasını teslim alırken, imam Ziyaittin Güney'e teşekkür etti, çok mutlu olduğunu söyledi.

Olay bugün öğle saatlerinde, İzzet Baysal Caddesi'de meydana geldi. Bolu merkeze bağlı Bürnük Köyü'nde imamlık yapan Ziyaittin Güney, para yatırmak için bir bankaya giderken kese kağıdından yola dağılan desteler halindeki paraları gördü. Hemen bunları toplayıp bir süre paranın sahibini arayan Ziyaittin Güney, ardından Bolu Belediyesi'ne giderek bulduğu 22 bin 450 TL'yi zabıta ekiplerine teslim etti. Zabıta görevlileri de paranın sahibinin bulunması için polise haber verdi.

Sağlık Mahallesi'nde eczacılık yapan Musa Emre Yılmaz da parasını düşürdüğünü belirterek polise başvurdu. Musa Emre Yılmaz ile birlikte Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne giden polisler, Musa Emre Yılmaz'a ne kadar para düşürdüğünü sordu. Zabıta ekipleri, Musa Emre Yılmaz'ın 22 bin 450 TL düşürdüğünü söylemesi üzerine, kese kağıdındaki aynı miktardaki parayı teslim etti. Parayı bulan imam Ziyaittin Güney de polisin tuttuğu tutanağı imzaladı.

Bankalara para yatırmaya giderken 22 bin 450 TL'yi düşürdüğünü söyleyen Musa Emre Yılmaz, "Ödeme günüydü ve işlerimi öğlene kadar bitirmek istiyordum. Bir bankadan çıkıp diğerine yetişmek üzereyken paraları düşürmüşüm. Anladıktan sonra bankaya gidip kamera kayıtlarını inceledikten sonra polise ihbarda bulundum. Bir süre sonra da polis ekipleri arayarak düşürdüğüm 22 bin 450 TL'nin bulunduğunu söyledi. Çok mutluyum" dedi.

Yolda yürürken bulduğu paraları zabıtaya getirdiğini söyleyen imam Ziyaittin Güney, "Kaldırıma saçılan paraları görünce çok şaşırdım. Biraz durduktan sonra etrafıma bakınıp paraları topladım. Paraları saydığımda 22 bin 450 TL olduğunu tespit edince paranın sahibinin bulunması için zabıta ekiplerine gittim. Çok şükür paranın sahibi bulundu. İyi ki para kötü niyetli birinin eline geçmedi. Bu paraları başkası da bulmuş olabilirdi. Hiç tereddüt etmeden paraları zabıtaya getirdim" dedi.

22 bin 450 TL parasını teslim alan Musa Emre Yılmaz, imam Ziyaittin Güney'e teşekkür etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.